fatihozbek
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 2500
i9 12900KF işlemci için hava soğutma olarak ne kullanabilirim? Bütçe maksimum 2.500 TL. Sıvı soğutma düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
i9 12900KF işlemci için hava soğutma olarak ne kullanabilirim? Bütçe maksimum 2.500 TL. Sıvı soğutma düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
nasıl bir soğutucu12900kf yi soğutabilir mi?
Bütçenize en yakin urun bu hemde bilindik bi marka nasi soguttugunuda yotube testlerine bakabilirsnznasıl bir soğutucu12900kf yi soğutabilir mi?
sıvı soğutma düşünmüyorum. sıvı soğutma çok bakım istiyorBütçenize en yakin urun bu hemde bilindik bi marka nasi soguttugunuda yotube testlerine bakabilirsnz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence paraniz olunca sivi sogutma alin su an acele etmeyin cunku islemci cok guclu sivi sogutma şart gibi bisey simdilik acelesi yoksa bekleyin
Hocam arkadaşın attığından sonra noctua var onlarda çok pahalı yani en iyisi phantom spirit almaksıvı soğutma düşünmüyorum. sıvı soğutma çok bakım istiyor
evet noctua çok pahalı. zaten arkadaşın dediği soğutucuyu inceledim hoşuma gitti.Hocam arkadaşın attığından sonra noctua var onlarda çok pahalı yani en iyisi phantom spirit almak
hava soğutma ile soğutmayacaksın haberin olsuni9 12900KF işlemci için hava soğutma olarak ne kullanabilirim? Bütçe maksimum 2.500 TL. Sıvı soğutma düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.