Cengiz Han
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
knk ekran kartını kutusuna koya ve içinden ne çıktıysa her şeyi koya içine mektup koy atıyorum2-3 gün kullandım memnun kalmadım başka model ekran kartı alıcam yaz kutuyu kapatÖncelikle merhabalar 14 günlük Cayman hakkım var aynı saticdan aynı siteden 2 model üst ekran kartını alamk istiyorum iademi kabul edeler mi kargoyu gönderilen neye dikkat etmeliyim (foto dikkat amaçlı )
Bende bel korsesi ve boyun desteği vardı, 14 gün içinde iade olayından dolayı Kolay iade seceneginden iade ettim, kargoda felan birseye dikkat etmedim, zaten HepsiJet gelip aldi urunleriÖncelikle merhabalar 14 günlük Cayman hakkım var aynı saticdan aynı siteden 2 model üst ekran kartını alamk istiyorum iademi kabul edeler mi kargoyu gönderilen neye dikkat etmeliyim (foto dikkat amaçlı )
Hocam elime para geçti oyuzden iki model üstünü alcam aynı satıcıdanneden iade edeceğin ürünü satın alıyorsun ? adamlar 2 ayrı ürünü göndericek sana birde sen geri göndericeksin, adamlara 4 kargo ücreti yansıtıcaksın gereksiz yere
Bu durumu belirtip miknk ekran kartını kutusuna koya ve içinden ne çıktıysa her şeyi koya içine mektup koy atıyorum2-3 gün kullandım memnun kalmadım başka model ekran kartı alıcam yaz kutuyu kapatsonra başka kutuya koy aralara gazete koy darbe almaması için alırlar her halde
tamamda adama 4 kargo ücreti ekstradan ödetmiş oluyosunHocam elime para geçti oyuzden iki model üstünü alcam aynı satıcıdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu durumu belirtip mi
Aynı saticidan daha pahli ve üst seviye ekran kartı alcam ama hocamSatıcı hepsiburadaysa genelde sıkıntı yaşamıyorsun fakat başka bir satıcıysa orası satıcıya bağlı yorum yapamam açılmış kutu satışa uygun değil deyip geri almıyorlar.
Knk satıcının aldığı bir risk bu zaten.tamamda adama 4 kargo ücreti ekstradan ödetmiş oluyosun
Hocam aynı satıcı olması pek önemli olmuyor satıcıda hepsiburada yazması önemli eğer firma satıcıysa genelde sıkıntı yaşatmıyor ama x satıcısı iade almayabiliyor tamamiyle satıcıya bağlı bir durum.Aynı saticidan daha pahli ve üst seviye ekran kartı alcam ama hocam
Aynen arkadaşım dediği gibi benimde başıma geldi farklı bir satıcıysa ürün açılmış bir dahaki satışa uygun değil deyip iadeyi kabul etmiyorlarHocam aynı satıcı olması pek önemli olmuyor satıcıda hepsiburada yazması önemli eğer firma satıcıysa genelde sıkıntı yaşatmıyor ama x satıcısı iade almayabiliyor tamamiyle satıcıya bağlı bir durum.
Dostum bizde farklı ürünleri satıyoruz inan bana o kadar çok müşteri destekliki satıcıları ezip geçiyor bu platformlar , 200 TL ye satılan üründen 10 tl kar varsa kargo 2 defa ödenip nötrlemiyor üstüne 20 tl zararlı çıkılıyor sistemde insanlar kargo ücreti ödemediği için ücretine bakmaksızın lap diye iade ediyor, kargo ücretlerini satıcıya yansıt bakalım iadeler %90 oranında düşüyomu düşmüyomu.Knk satıcının aldığı bir risk bu zaten.
Hocam aynı satıcı olması pek önemli olmuyor satıcıda hepsiburada yazması önemli eğer firma satıcıysa genelde sıkıntı yaşatmıyor ama x satıcısı iade almayabiliyor tamamiyle satıcıya bağlı bir durum.
Kutuyu açıp kullandığın anda ürün 2.el durumuna düşer. Satıcı bence kabul etmez. Çünkü bu ürünü "SIFIR" olarak satması zor. Ya da kabul etti diyelim. Siz ürünü gönderdiniz ve o da sizin istediğiniz ürünü aynı/farklı sebeplerden iade edilmiş ürün olarak size gönderdi. Kabul eder misiniz ?Öncelikle merhabalar 14 günlük Cayman hakkım var aynı saticdan aynı siteden 2 model üst ekran kartını alamk istiyorum iademi kabul edeler mi kargoyu gönderilen neye dikkat etmeliyim (foto dikkat amaçlı )