Yardım İade alır mı Hepsiburada

Reaksiyon skoru
9
Öncelikle merhabalar 14 günlük Cayman hakkım var aynı saticdan aynı siteden 2 model üst ekran kartını alamk istiyorum iademi kabul edeler mi kargoyu gönderilen neye dikkat etmeliyim (foto dikkat amaçlı )

Ekler

• IMG-20221208-WA0015.jpeg
    IMG-20221208-WA0015.jpeg
    574.2 KB · Hit: 122
Öncelikle merhabalar 14 günlük Cayman hakkım var aynı saticdan aynı siteden 2 model üst ekran kartını alamk istiyorum iademi kabul edeler mi kargoyu gönderilen neye dikkat etmeliyim (foto dikkat amaçlı )
knk ekran kartını kutusuna koya ve içinden ne çıktıysa her şeyi koya içine mektup koy atıyorum2-3 gün kullandım memnun kalmadım başka model ekran kartı alıcam yaz kutuyu kapat :D sonra başka kutuya koy aralara gazete koy darbe almaması için alırlar her halde

Bende bel korsesi ve boyun desteği vardı, 14 gün içinde iade olayından dolayı Kolay iade seceneginden iade ettim, kargoda felan birseye dikkat etmedim, zaten HepsiJet gelip aldi urunleri

neden iade edeceğin ürünü satın alıyorsun ? adamlar 2 ayrı ürünü göndericek sana birde sen geri göndericeksin, adamlara 4 kargo ücreti yansıtıcaksın gereksiz yere

neden iade edeceğin ürünü satın alıyorsun ? adamlar 2 ayrı ürünü göndericek sana birde sen geri göndericeksin, adamlara 4 kargo ücreti yansıtıcaksın gereksiz yere
Hocam elime para geçti oyuzden iki model üstünü alcam aynı satıcıdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk ekran kartını kutusuna koya ve içinden ne çıktıysa her şeyi koya içine mektup koy atıyorum2-3 gün kullandım memnun kalmadım başka model ekran kartı alıcam yaz kutuyu kapat :D sonra başka kutuya koy aralara gazete koy darbe almaması için alırlar her halde
Bu durumu belirtip mi

Satıcı hepsiburadaysa genelde sıkıntı yaşamıyorsun fakat başka bir satıcıysa orası satıcıya bağlı yorum yapamam açılmış kutu satışa uygun değil deyip geri almıyorlar.

Hocam elime para geçti oyuzden iki model üstünü alcam aynı satıcıdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu durumu belirtip mi
tamamda adama 4 kargo ücreti ekstradan ödetmiş oluyosun

Satıcı hepsiburadaysa genelde sıkıntı yaşamıyorsun fakat başka bir satıcıysa orası satıcıya bağlı yorum yapamam açılmış kutu satışa uygun değil deyip geri almıyorlar.
Aynı saticidan daha pahli ve üst seviye ekran kartı alcam ama hocam

Aynı saticidan daha pahli ve üst seviye ekran kartı alcam ama hocam
Hocam aynı satıcı olması pek önemli olmuyor satıcıda hepsiburada yazması önemli eğer firma satıcıysa genelde sıkıntı yaşatmıyor ama x satıcısı iade almayabiliyor tamamiyle satıcıya bağlı bir durum.

Hocam aynı satıcı olması pek önemli olmuyor satıcıda hepsiburada yazması önemli eğer firma satıcıysa genelde sıkıntı yaşatmıyor ama x satıcısı iade almayabiliyor tamamiyle satıcıya bağlı bir durum.
Aynen arkadaşım dediği gibi benimde başıma geldi farklı bir satıcıysa ürün açılmış bir dahaki satışa uygun değil deyip iadeyi kabul etmiyorlar

Knk satıcının aldığı bir risk bu zaten.
Dostum bizde farklı ürünleri satıyoruz inan bana o kadar çok müşteri destekliki satıcıları ezip geçiyor bu platformlar , 200 TL ye satılan üründen 10 tl kar varsa kargo 2 defa ödenip nötrlemiyor üstüne 20 tl zararlı çıkılıyor sistemde insanlar kargo ücreti ödemediği için ücretine bakmaksızın lap diye iade ediyor, kargo ücretlerini satıcıya yansıt bakalım iadeler %90 oranında düşüyomu düşmüyomu.

Kutuyu açıp kullandığın anda ürün 2.el durumuna düşer. Satıcı bence kabul etmez. Çünkü bu ürünü "SIFIR" olarak satması zor. Ya da kabul etti diyelim. Siz ürünü gönderdiniz ve o da sizin istediğiniz ürünü aynı/farklı sebeplerden iade edilmiş ürün olarak size gönderdi. Kabul eder misiniz ?

Geri