tamamdır nasıl paketliyim ve faturasız iade alırlarmıPaketlemen lazım diye biliyorum
Faturasız iade uğraştırır belki almazlar bile.tamamdır nasıl paketliyim ve faturasız iade alırlarmı
Post automatically merged:
paketlemede siyah poşete koyup bantlasam yetiyormu
müşteri hizmetlerine sorucam fatura muhabbetini. Kutusu vs herşeyi duruyor dışına poşet geçirip bantlayıp götürsem yeter diye düşünüyorum.Faturasız iade uğraştırır belki almazlar bile.
Ayrıca ürünün kutusuna koyman lazım.
Kutusuna koy. Kargo firması poşete koyuyor zaten. Müşteri hizmetlerine sormadan gönderme.müşteri hizmetlerine sorucam fatura muhabbetini. Kutusu vs herşeyi duruyor dışına poşet geçirip bantlayıp götürsem yeter diye düşünüyorum.
tamamdır müşteri hizmetlerini aramadan gitmem zaten saolun hocamKutusuna koy. Kargo firması poşete koyuyor zaten. Müşteri hizmetlerine sormadan gönderme.
Faturayı atmasaydın keşke yakın zamanda aldıysan gerekirse çöpü karıştır bul.müşteri hizmetlerine sorucam fatura muhabbetini. Kutusu vs herşeyi duruyor dışına poşet geçirip bantlayıp götürsem yeter diye düşünüyorum.
çöpten almak geldi aklıma ama maalesef çöpü attık evde değil artıkFaturayı atmasaydın keşke yakın zamanda aldıysan gerekirse çöpü karıştır bul.
baktım dün ama dur birdaha bakayımEposta adresine e-fatura atmadılar mı
siparişiniz hazırlanıyordan sonra hiçibir bilgilendirme yapılmamış hocam. Teslim edildi vs diyede bir şey yokEposta adresine e-fatura atmadılar mı
hocam e-fatura size ulaşınca çıktı alın öyle gönderin garanti olması için, ama faturasızda alırlar muhtemelen. Artık elektronik ortamdaki fatura yetiyor.baktım dün ama dur birdaha bakayım
Post automatically merged:
siparişiniz hazırlanıyordan sonra hiçibir bilgilendirme yapılmamış hocam. Teslim edildi vs diyede bir şey yok
Ama hocam şuan siteden ürüne baktığımda kargolandı olarak gözüküyor ve e-faturada yollamadılar bana ne yapmalıyımhocam e-fatura size ulaşınca çıktı alın öyle gönderin garanti olması için, ama faturasızda alırlar muhtemelen. Artık elektronik ortamdaki fatura yetiyor.