İade ederken paketmeye gerek varmı?

samet135

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
617
Gençergamingden kulaklık almıştım iade edeceğim ve paketlemeye gerek varmı kargo firması paketliyormu. Yurtiçi ile gelmişti sanırım birde faturayı fln attım ben sipariş no yazsam iade alırlarmı?

Paketlemen lazım diye biliyorum

tamamdır nasıl paketliyim ve faturasız iade alırlarmı
Post automatically merged:

paketlemede siyah poşete koyup bantlasam yetiyormu
Faturasız iade uğraştırır belki almazlar bile.
Ayrıca ürünün kutusuna koyman lazım.

Faturasız iade uğraştırır belki almazlar bile.
Ayrıca ürünün kutusuna koyman lazım.
müşteri hizmetlerine sorucam fatura muhabbetini. Kutusu vs herşeyi duruyor dışına poşet geçirip bantlayıp götürsem yeter diye düşünüyorum.

müşteri hizmetlerine sorucam fatura muhabbetini. Kutusu vs herşeyi duruyor dışına poşet geçirip bantlayıp götürsem yeter diye düşünüyorum.
Kutusuna koy. Kargo firması poşete koyuyor zaten. Müşteri hizmetlerine sormadan gönderme.

baktım dün ama dur birdaha bakayım
Post automatically merged:

siparişiniz hazırlanıyordan sonra hiçibir bilgilendirme yapılmamış hocam. Teslim edildi vs diyede bir şey yok
hocam e-fatura size ulaşınca çıktı alın öyle gönderin garanti olması için, ama faturasızda alırlar muhtemelen. Artık elektronik ortamdaki fatura yetiyor.

hocam e-fatura size ulaşınca çıktı alın öyle gönderin garanti olması için, ama faturasızda alırlar muhtemelen. Artık elektronik ortamdaki fatura yetiyor.
Ama hocam şuan siteden ürüne baktığımda kargolandı olarak gözüküyor ve e-faturada yollamadılar bana ne yapmalıyım

Geri