Ardaguness
80+
Bir kulaklık alıcam eğer beğenmezsem veya bir sorun olurss 14 gün içinde iade edebilirim dimi veya iademi kabul etmeme gibi bir şey varmı ?
Kulaklık konusu biraz ince. Kulakiçi falansa sıkıntı çıkabiliyor. Kendilerine sormak lazımBir kulaklık alıcam eğer beğenmezsem veya bir sorun olurss 14 gün içinde iade edebilirim dimi veya iademi kabul etmeme gibi bir şey varmı ?
Evet ürünü alırsanız bozuk veya sıkıntılı çıkarsa iade etme hakkına sahipsiniz.Bir kulaklık alıcam eğer beğenmezsem veya bir sorun olurss 14 gün içinde iade edebilirim dimi veya iademi kabul etmeme gibi bir şey varmı ?
valla ben incehesap hiç sıkıntı yasamadım iade mevzusu olmadı fakat firma cok kaliteli iade konusundada bir sorun olcagını düşünmemBir kulaklık alıcam eğer beğenmezsem veya bir sorun olurss 14 gün içinde iade edebilirim dimi veya iademi kabul etmeme gibi bir şey varmı ?
iade hakkına sahipsinizvalla ben incehesap hiç sıkıntı yasamadım iade mevzusu olmadı fakat firma cok kaliteli iade konusundada bir sorun olcagını düşünmem
Kulakiçi değil alacağım kulaklıkta sesi mikrofona verme gibi bir sorun varmış varmı yokmu bilmiyorum ondan dolayı iade etsem kabul olurmu bilmemKulaklık konusu biraz ince. Kulakiçi falansa sıkıntı çıkabiliyor. Kendilerine sormak lazım
kabul olur iade hakkında tabii ki sahipsinizKulakiçi değil alacağım kulaklıkta sesi mikrofona verme gibi bir sorun varmış varmı yokmu bilmiyorum ondan dolayı iade etsem kabul olurmu bilmem
Aradığım buydu teşekkür ederim.tek incehesap için geçerli değil, internet üzerinden aldığınız her ürünü koşulsuz iade hakkına sahipsin. Bozuk falan çıkması önemli değil, Beğenmemen yeter.
İncehesap iade konusunda kötü bir firma demek.İade politikası kötü bir firma. Para iadesi olana kadar ağaç oluyorsun. 8 gündür onaylanmış iade talebimin ucret iadesini bekliyorum. Sıfır şaka pazartesi günü aradığımda bana daha bir ücret iadesi için henüz bir işlem yapılmadığını söylediler. İlk aradığımda muhasebecimiz şöyle yapmış böyle yapmış düzelteceğiz dediler 2 gün geçti yine gelmedi para Bugün bir daha aradım bu seferde banka problem çıkardı gibi bir yalan uydurdular. 48 saat daha bekleyeceğim daha da gelmezse ilgili mercilere şikayet edeceğim. 2300 lira gibi onlar için küçük olan bir mebla yüzünden 1 aydır uğraşıyorum hocam.
Benim için öyle.İncehesap iade konusunda kötü bir firma demek.