İade nasıl yapabilirim?

Mbb6

80+
Reaksiyon skoru
55
Dostlar Pazar günü Samsung 144hz 4ms monitör almıştım bugün elime geldi lakin 2 adet ölü piksel çıktı. Hepsiburadaya iade talebi oluşturdum. Sorum şu bana yanında gönderdiği 2 tane fatura var bunlarıda kutunun içine koyacakmıyız? Birde jelatinini söktüm sorun olurmu?

bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ben kol saati almıştım kol saatini kendime göre ayarlayıp çıkan parçayı çöpe atmıştım yine de iade almışlardı ki ölü pikselde direk iade kabul ederler bence

Dostlar Pazar günü Samsung 144hz 4ms monitör almıştım bugün elime geldi lakin 2 adet ölü piksel çıktı. Hepsiburadaya iade talebi oluşturdum. Sorum şu bana yanında gönderdiği 2 tane fatura var bunlarıda kutunun içine koyacakmıyız? Birde jelatinini söktüm sorun olurmu?
Samsungun iade politikasındaki ölü pixel bölümüne ulaşmalısınız. eğer değişim veya iade yapmak istiyorsanız samsungun yetkili servisini arayarak durumu danışın. Örn; Asus 5 ölü pixele kadar iade veya değişim almıyor. bundan ötürü tercih etmediğim bir marka. detayları yetkililerden öğrenebilirsiniz. Ayrıca e-faturanız bulunduğu için sorun olmaz kutuyu size geldiği gibi gönderin. fotoğraf veya video ile faturaları çekebilirsiniz zararı yok. Gelen ürünleri video kaydı ile açıp kurmak ve test etmek çok faydalı çünkü olumsuz bir durumda tüketici hakem heyetlerine sağlam bir kozla gitmiş olursunuz(umarım gerek kalmaz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,188
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri