Neler Yeni

Yardım İade Yapabilirmiyim Yardım

Clayz

80+ Silver
Dostlar selam 5 gun once xıaomıden cıhaz aldım ama hıc begenmedım garıp kasmalar ana menude yavaslama vb vb bunu ıade edebılırmıyım 14 gun olmadı ama soyle bırsey var cıhazın kurulmus olmaması gerekıyomus cart curt tamamda ben kurmadan nasıl cıhazı test edıcem sızce nasıl bır yol ızlıyım cıhaz kullanılmıssa ıcın soyluyo devamında dıyokı kurulmaması gerekıyo nasıl kullanıcam oglum ben bunu su tt de yemek vıdeosu ceken adam var alta ıpad koyup ustte nugget kesıyo onumu yapayım sacma sapan seyler. Daha once ıade etmıs olan varmı xıaomıye urun

Ekler

• Screenshot_203.png
    Screenshot_203.png
    26.2 KB · Hit: 55

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Ahmet
iphone 13 alıp iade etmistim sende edebilirsin ilk 14 gun kosulsuz sartsız

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone 13 alıp iade etmistim sende edebilirsin ilk 14 gun kosulsuz sartsız
cıhaz ayıplı mal degıl ama bıde burda dıyokı kurulmamıs olması lazım bu butun urunlerdemı gecerlı hocam yoksa sadece applenın bır lutfumudur

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Cihazı fabrika ayarlarına alarak geri iade edebilirsiniz en azından ben böyle biliyorum. İade etme hakkınız var ayıplı ürünleri

Clayz

80+ Silver
Cihazı fabrika ayarlarına alarak geri iade edebilirsiniz en azından ben böyle biliyorum. İade etme hakkınız var ayıplı ürünleri
ayıplı degıl ıste sorun orda yanı bır yerı kırık cart curt degıl sadece umdugum gıbı degıl cıhaz dırek kasıyo dıye ıadede alırlarmıkı

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Ahmet
cıhaz ayıplı mal degıl ama bıde burda dıyokı kurulmamıs olması lazım bu butun urunlerdemı gecerlı hocam yoksa sadece applenın bır lutfumudur
iclouddan cıkıs yapıp göndermistim ben sizde fabrika ayarlarına dönderip gönderin her türlü kabul ederler nereye iadeye göndereceksiniz cihazı?

Clayz

80+ Silver
iclouddan cıkıs yapıp göndermistim ben sizde fabrika ayarlarına dönderip gönderin her türlü kabul ederler nereye iadeye göndereceksiniz cihazı?
sıteden almıstım nasıl gonderıcem bu arada cıdden hıc bılgım yok bana galıba ıade kodu verıcekler kargoyla oylemı yollıcam tam bılmıyorum bakmam lazım

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Ahmet
sıteden almıstım nasıl gonderıcem bu arada cıdden hıc bılgım yok bana galıba ıade kodu verıcekler kargoyla oylemı yollıcam tam bılmıyorum bakmam lazım
iade kodunu alıp yollayacaksınız hocam size geldigi sekilde

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
ayıplı degıl ıste sorun orda yanı bır yerı kırık cart curt degıl sadece umdugum gıbı degıl cıhaz dırek kasıyo dıye ıadede alırlarmıkı
Her ne koşulda olursa olsun cihazı iade etme hakkınız var. Ben daha evvel BİM marketten huawei p10 lite almıştım iki gün kullanıp telefonu sıfırlayarak geri iade ettim hiç zorluk çıkartmadan paramı iade ettiler kasadan.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hakkı kaya
Amazondan laptop alıp 20 gün kullanmıştım. windows kurulumu falan herşeyi yapmıştım daha sonra bilgisayarı sıfırlayıp güzelce hasarsız kutusuna koyup iade ettim. sizin satın aldığınız platformda ambalajı açılmış olayına ne kadar dikkat ediyorlar bilemiyorum

Clayz

80+ Silver
Her ne koşulda olursa olsun cihazı iade etme hakkınız var. Ben daha evvel BİM marketten huawei p10 lite almıştım iki gün kullanıp telefonu sıfırlayarak geri iade ettim hiç zorluk çıkartmadan paramı iade ettiler kasadan.
hocam cıdden ıade edemıcem dıye korkuyodum satıp zarara gırıcem dıye ama kurulum yapılmamıs lazım dıyınce yıne kafam karısmıstı umarım dedıgın gıbı olur bu arada not olarak ne yazmalıyım yanı pat dıye cıhazı begenmedım ıade desem sıkıntı cıkarmı oyunda kasıyo desem garıp olurmu bır fıkrın varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazondan laptop alıp 20 gün kullanmıştım. windows kurulumu falan herşeyi yapmıştım daha sonra bilgisayarı sıfırlayıp güzelce hasarsız kutusuna koyup iade ettim. sizin satın aldığınız platformda ambalajı açılmış olayına ne kadar dikkat ediyorlar bilemiyorum
valla garıp ya yınede sansımı denemem lazım

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Ahmet
Top Bottom