Neler Yeni

IBAN Sahibi olabileceğim avantajlı banka önerisi

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
Sadece ben mi teslim alabilirim kartı, ailemden birinin alması mümkün mü?

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Furkan Demirtaş
Öncelikle selam, şu an ödeme yöntemi olarak Papara kullanıyorum fakat bazen IBAN ihtiyacı oluyor ve bir şey yapamıyorum. Avantajları olan ve temassız özelliği, para aktarımında sıkıntı çıkartmayan, kolay arayüzlü bir banka arıyorum. Yıllık aidat vs var mı bunları da bilgilendirirseniz sevinirim, içinde para olmadığı zaman senelerde aktif kalabilsin. Son olarak yaşım 20 reşitim, iyi forumlar dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EnPara sizce nasıl? Bir de Papara varken Tosla Card'a çok gerek var mı?
Yıllık aidat vadesiz hesap açtığın bankaların hiç birinde yok zaten, ek olarak ziraat kullanıyorum devlet bankalarından tavsiye edebilirim güzeldir, uygulaması falan güzel kullanışlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
Yıllık aidat vadesiz hesap açtığın bankaların hiç birinde yok zaten, ek olarak ziraat kullanıyorum devlet bankalarından tavsiye edebilirim güzeldir, uygulaması falan güzel kullanışlı.
Ailem de Ziraat'ı önerdi diğer bankalara göre bir avantaji var mı? Bir kişi de İş Bankası'nın 25 yaş altına olan Maximum Genç kartını önerdi. Aylık 2 EFT 2 havale ücretsiz imkanı varmış sanırım.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Öncelikle selam, şu an ödeme yöntemi olarak Papara kullanıyorum fakat bazen IBAN ihtiyacı oluyor ve bir şey yapamıyorum. Avantajları olan ve temassız özelliği, para aktarımında sıkıntı çıkartmayan, kolay arayüzlü bir banka arıyorum. Yıllık aidat vs var mı bunları da bilgilendirirseniz sevinirim, içinde para olmadığı zaman senelerde aktif kalabilsin. Son olarak yaşım 20 reşitim, iyi forumlar dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EnPara sizce nasıl? Bir de Papara varken Tosla Card'a çok gerek var mı?
Ziraat kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum

hasmafic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Batuhan Çanakçı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Instagram
hasmafic
Discord
ggrogi#0023
enpara

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Kuveyt Türk hiç bir ücreti yok.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,990
İsim
Mert Can Ergün
Finans bank al havale eft ücreti yok diğer bankalar da havele eft ücreti var

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
Finans bank al havale eft ücreti yok diğer bankalar da havele eft ücreti var
Tamamen ücretsiz olduğundan emin misiniz? Araştırdığımda ücretli olduğunu gördüm bir de EFT ücretini boşverdim. İş Bankası 1 yıllık BluTv üyeliği veriyor örneğin, bu tarz kampanyaların en bol olduğu banka hangisi? Tamamen rastgele mi oluyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,990
İsim
Mert Can Ergün
Tamamen ücretsiz olduğundan emin misiniz? Araştırdığımda ücretli olduğunu gördüm bir de EFT ücretini boşverdim. İş Bankası 1 yıllık BluTv üyeliği veriyor örneğin, bu tarz kampanyaların en bol olduğu banka hangisi? Tamamen rastgele mi oluyor.
Kendim kullanıyorum yapı kredi ziraat garanti akbank var bunlar havale ve eft yaparken ücret kesiyorlar finans bankla yaparken ücret kesintisi olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
Kesinti konusu haricinde gençlere özel bol kampanyalı hangi banka var, ve ya kampanyalar zamandan zamana göre sürpriz şekilde değişiklik mi gösteriyor

Top Bottom