Neler Yeni

İbana para attım dolandırıldım

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Merhaba arkadaşlar sahibinden üzerinden biriyle anlaştım ama sahibinden üzerinden dediğim fiyatı yapmıyordu ibana havale eft yaparsanız şu fiyata veririm dedi benimde aklımdaki rakama uyuyordu ve ibanına para gönderdim ürünü göndermedi adresinide bilmiyorum ad soyad var sadece mağdur oldum dava açsam kazanır mıyım yoksa bir bardak soğuk su mu içmeliyim ibana attığım için keşke uygulama üzerinden alsaydım
keşke uygulama üzerinden satın alsaydınız havale ile dolandıran dolandırılan çok kişi var hiç kimseye güvenmeyin

alibakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali Bakar
Sen ne akıllısın ya öyle adama sorarlar nerden buldun diye sonra bu adamada panel suçundan dava açarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rat atarlar adama
Ailesinden birine ulaşırsa yaptığı hatanın farkına varır, panel aklına gelebilir ama kanıtlayamaz.

Zexius

80+ Bronze
Ailesinden birine ulaşırsa yaptığı hatanın farkına varır, panel aklına gelebilir ama kanıtlayamaz.
Dolandiriciligin yaşi olmaz ama 18 yaş üstü olduğu kesin panel bulunursa arattırılabilir ama problem şu paneli bedavaya kimse vermez parayla vereninde vereceğinin garantisi yok.

Panel öyle hop diye bulunmuyor

Yarına kadar arkadaş bekleyebilirse benim arkadaşta vardi panel arattiralim

alibakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali Bakar
Dolandiriciligin yaşi olmaz ama 18 yaş üstü olduğu kesin panel bulunursa arattırılabilir ama problem şu paneli bedavaya kimse vermez parayla vereninde vereceğinin garantisi yok.

Ufak bir araştırma ile bulabilir, aylık senelik ve sınırsız olarak satın almanızı sağlayan siteler var.

Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Furkanozr

80+ Silver

Bulunuyor şimdi detaylı konuşmak istemiyorum bir zamanlar çoluk çocuk bile erişebiliyordu herkesin verilerine eğer adam büyük miktar kaybetmişse mecbur kullanacak yakalancak diye çok panik olmaya gerek yok bahane belli

keşke uygulama üzerinden satın alsaydınız havale ile dolandıran dolandırılan çok kişi var hiç kimseye güvenmeyin
Dava açsam kazanır mıyım yada şikayet etsem ibanla yolladığım için sıkıntı olur mu rızam olduğu için

Bulunuyor şimdi detaylı konuşmak istemiyorum bir zamanlar çoluk çocuk bile erişebiliyordu herkesin verilerine eğer adam büyük miktar kaybetmişse mecbur kullanacak yakalancak diye çok panik olmaya gerek yok bahane belli
900 tl attım

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Furkan Demirtaş
Çok senin o iş brom g.o

Zexius

80+ Bronze
Dava açsam kazanır mıyım yada şikayet etsem ibanla yolladığım için sıkıntı olur mu rızam olduğu için

900 TL attım
Yaptigim yasal değil ama dolandiricilik söz konusu özelden dolandiranin numarasi ismi soyadi elinde ne varsa ver ailesine soy agacina kadar buldurturum

900 TL attım
Biraz hızlı olursan iyi olur cunku işlerim var biraz

Son düzenleme:

Zexius

80+ Bronze

900 TL attım
Dmden attım mesaj dostum seni bekliyorum

Neyseki 900 TL hocam 20 k da olabilirdi tabi ama siz peşini bırakmayın
BIrazdan ailesini bulacağım arkadaş verirse dolandiricilarin bilgilerini

The Semih

80+ Gold
900 TL için dava açmaya değmez hocam 1 yıl sürüyo en az ve daha fazla masraf ediliyor. Bu ülkede bu yüzden hukukdan uzaklaştırdılar milleti kendi kafalarına göre çözmeye mecbur bıraktılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,496
Üyeler
164,684
Son üye
Swar
Top Bottom