İbanez azes40 hss elektro gitarıma hangi teli(kalınlık olarak) almalıyım ?

Reaksiyon skoru
0
ibanez azes40 hss alacağım fakat hangi teli almam lazım bilmiyorum yani tel boyutu olarak ne almam gerektiğini bilmiyorum 9 42 var 9 46 var 10 46 var. instagramda bir video gördüm adam anlamadığım bir sürü şeyden bahsediyordu işte şu akoru yapacaksanız şu teli alın şu akoru yapacaksanız şu teli anlayamadım yani bunun ortası normali nedir ne almam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

bu gitardan gitara değişmez. tamamen senin tecrübene ve beklentine göre değişir. mesela ben 3 yıldır çalıyorum ve 9-42 çok yumuşak gelmeye başlamıştı 10-46 biraz daha sert ve hoş hissettirmeye başladı. 10-46 ya geçtim bende. direk 10-46'ya geçmeni öneririm en iyisi bence. hem riff hem solo atabiliyorsun tam ayarında bi tel.

bu gitardan gitara değişmez. tamamen senin tecrübene ve beklentine göre değişir. mesela ben 3 yıldır çalıyorum ve 9-42 çok yumuşak gelmeye başlamıştı 10-46 biraz daha sert ve hoş hissettirmeye başladı. 10-46 ya geçtim bende. direk 10-46'ya geçmeni öneririm en iyisi bence. hem riff hem solo atabiliyorsun tam ayarında bi tel.
çok teşekkür ederim bilgi için en iyisi ben hem 9 42 hem de 10 46 alayım ikisini de zamanla deneyeyim . Benim korkum yanlış tel alıp gitarı boğmak falandı da sıkıntı yokmuş.

çok teşekkür ederim bilgi için en iyisi ben hem 9 42 hem de 10 46 alayım ikisini de zamanla deneyeyim . Benim korkum yanlış tel alıp gitarı boğmak falandı da sıkıntı yokmuş.
öyle bişe dğeil o :D gitara eksisi artısı yok sana etkisi var

Geri