Neler Yeni

Yardım İBANLA ÜRÜN ALINIR MI?

Spectre_zz

80+ Bronze
Arkadaslar cok uyguna bi urun buldum.Fakat arkadas sahbnden uzerinden get yapamam dedi borcu varmis acil paranin gitmesi uzun surer diye ya elden ya iban diyor ama bana xok uzak gidemem yani. Bi kismini simdi atmami ilandan kaldiricagini kalanini da pzts atmami soyledi dolandirilma sansim var mi dolandirilir miyim hakkimi nasi ararim dolandirilirsam bi yardimci olur musunuz lutfen?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
Arkadaslar cok uyguna bi urun buldum.Fakat arkadas sahbnden uzerinden get yapamam dedi borcu varmis acil paranin gitmesi uzun surer diye ya elden ya iban diyor ama bana xok uzak gidemem yani. Bi kismini simdi atmami ilandan kaldiricagini kalanini da pzts atmami soyledi dolandirilma sansim var mi dolandirilir miyim hakkimi nasi ararim dolandirilirsam bi yardimci olur musunuz lutfen?
çok yüksek ihtimalle dolandırılma olayı olur gibi duruyor bence en iyisi elden alman veya get ile falan ödemek

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bay fahare
Sakın uzak dur ekstra olarak surda surda çalışıyorum adım su falanda der Max IBAN işi Facebook gruplarında olur o da çok çok çok tanınan biridir veya sayfa adminidir falan

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok yüksek ihtimalle dolandırılma olayı olur gibi duruyor bence en iyisi elden alman veya get ile falan ödemek
Hocam iste arkadas get yapmiyor ve urun sifir yani kelepir fiyatina satiyor kartı cok uzulucem kacirdigima

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
yunus emre
adamın cok uyguna satması ibanla istemesi falan baya şüphelendirici ama harbiden de borcu oldugundan bu kadar ucuza satıyordur belki diyor insan fakat bence asla alma

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Baran YAĞÇI
Asla böyle bir hataya düşmeyin verebileceğim en iyi tavsiyem budur

siyabent

80+ Silver
Ben de tüm ürünlerimi elden veya IBANndan satıyorum 5-6 kişiye bu şekilde sattım tamamen inisiyatifine kalmış satıcının

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,542
İsim
kadir
Alınmaz.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Muhammed efe
Hocam iste arkadas get yapmiyor ve urun sifir yani kelepir fiyatina satiyor kartı cok uzulucem kacirdigima
Adam daha önce pg ile satış yapmış mı? Zaten amaç kelepir fiyat yazıp insanları germek, almazsa kötü hissedeceği fiyatlar yazıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
crazy
"borcu varmis acil paranin gitmesi"
"Bi kismini simdi atmami ilandan kaldiricagini kalanini da pzts"

uzak durman için anahtar cümleleri kendin yazmışsın

Spectre_zz

80+ Bronze
adamın cok uyguna satması ibanla istemesi falan baya şüphelendirici ama harbiden de borcu oldugundan bu kadar ucuza satıyordur belki diyor insan fakat bence asla alma
Hocam arkadas 3 5 bin icin kimse polis dayatmaz falan dedk kapisina da aramistim daha demin cok kisik sesle konusuyodu

Top Bottom