Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Hocam bence de bitirelim hatta bir daha konuşmayak mümkünse.Hayırlısı olsun
Hocam bence de bitirelim hatta bir daha konuşmayak mümkünse.Hayırlısı olsun
O size kalmış bi durum. Allah yakın olunuz, benden uzak durunuz.Hocam bence de bitirelim hatta bir daha konuşmayak mümkünse.
Ya knk Mert Armağan'ı da paylaşmazsın beBu konuda İBB neden hastane yapmıyor demiyorum. Videoda ibriğin hastanelerden daha iyi olduğunu savunan kişiler var.
İdeolojik olmayın arkadaşlar. İdeolojik olmayın. Neyse ban yemeye gerek yok şimdi.
CHP ye oy vermemek için tonla sebep var. AKP ye verin vermeyin umrumda değil ama cidden CHP ye nasıl vermeyi düşünüyorsunuz?
Sonuçta bunlar parlamenter sistem getirecek. Ve başa gelen kişi Mansur olmuş Kemal olmuş pek farketmeyecek. Kişi bazlı düşünmeden parti bazlı düşündüğümüzde CHP bozuk, yobaz bir parti. Bunlar başa geçsin. Rez alın ülke zaten kötü durumda daha da kötü olacak.
Gizli AKP'li değil ki bildiğin AKP'li bunu inkar etmiyor.Kanal Türkiye'nin video linkini atıp bir de AKP'li değilim diyorsun... gizli AKP'lisin kısaca.
O videoda haklı ama.Ya knk Mert Armağan'ı da paylaşmazsın beBu adam çocuğun saç uzatmasını bile lüks olarak gören bir adam.
Okuduğu anlama 0 otur.belediye ile partiyi kıyaslıyor HAHOALHAJKFHGLJLKGJAŞLGJAŞGKLJŞL ZORRTTTTTTTTTTTTTTTTT
Ya ben ne primi kasabilirim buradan? Ne fayda sağlayabilirim ki buradan böyle bir şey yapayım. Kendi hayal dünyanızda kendi mantığınız içinde yaşayın durun.Caner geçen günkü konudan sonra senin ne boş beleş ve kaostan beslenen prim hastası bir gereksiz kullanıcı olduğunu anladıktan sonra böyle konular açmanın doğal olduğunu düşünüyorum.
Troll adam knkbelediye ile partiyi kıyaslıyor HAHOALHAJKFHGLJLKGJAŞLGJAŞGKLJŞL ZORRTTTTTTTTTTTTTTTTT
Tamam da açlık konusunu saça bağlaması saçma gelmiyor mu sana da?O videoda haklı ama.
Tamam saç uzatmak lüks değil ama yemek yiyecek paran olmadığı halde saça 200 TL vermek akıl dışı bir harekettir. Saç uzatmayı lüks bulmuyor.
Ayrıca bu adam koyu Atatürk düşmanı bu arada. Atatürk'ü sever misin o ayrı konu da.O videoda haklı ama.
Tamam saç uzatmak lüks değil ama yemek yiyecek paran olmadığı halde saça 200 TL vermek akıl dışı bir harekettir. Saç uzatmayı lüks bulmuyor.
Şeriat gelince her şey düzelecek kafasında bu kıvırcık arkadaş.Okuduğu anlama 0 otur.
Ya ben ne primi kasabilirim buradan? Ne fayda sağlayabilirim ki buradan böyle bir şey yapayım. Kendi hayal dünyanızda kendi mantığınız içinde yaşayın durun.