Neler Yeni

İBB icraat vs AKP icraat

En İyi Cevap
3
Kanka bi seçim anketide paylaşsana

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Bu konuda İBB neden hastane yapmıyor demiyorum. Videoda ibriğin hastanelerden daha iyi olduğunu savunan kişiler var.
İdeolojik olmayın arkadaşlar. İdeolojik olmayın. Neyse ban yemeye gerek yok şimdi.
CHP ye oy vermemek için tonla sebep var. AKP ye verin vermeyin umrumda değil ama cidden CHP ye nasıl vermeyi düşünüyorsunuz?
Sonuçta bunlar parlamenter sistem getirecek. Ve başa gelen kişi Mansur olmuş Kemal olmuş pek farketmeyecek. Kişi bazlı düşünmeden parti bazlı düşündüğümüzde CHP bozuk, yobaz bir parti. Bunlar başa geçsin. Rez alın ülke zaten kötü durumda daha da kötü olacak.

Ya knk Mert Armağan'ı da paylaşmazsın be :D Bu adam çocuğun saç uzatmasını bile lüks olarak gören bir adam.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya knk Mert Armağan'ı da paylaşmazsın be :D Bu adam çocuğun saç uzatmasını bile lüks olarak gören bir adam.
O videoda haklı ama.
Tamam saç uzatmak lüks değil ama yemek yiyecek paran olmadığı halde saça 200 TL vermek akıl dışı bir harekettir. Saç uzatmayı lüks bulmuyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
belediye ile partiyi kıyaslıyor HAHOALHAJKFHGLJLKGJAŞLGJAŞGKLJŞL ZORRTTTTTTTTTTTTTTTTT
Okuduğu anlama 0 otur.
Caner geçen günkü konudan sonra senin ne boş beleş ve kaostan beslenen prim hastası bir gereksiz kullanıcı olduğunu anladıktan sonra böyle konular açmanın doğal olduğunu düşünüyorum.
Ya ben ne primi kasabilirim buradan? Ne fayda sağlayabilirim ki buradan böyle bir şey yapayım. Kendi hayal dünyanızda kendi mantığınız içinde yaşayın durun.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
belediye ile partiyi kıyaslıyor HAHOALHAJKFHGLJLKGJAŞLGJAŞGKLJŞL ZORRTTTTTTTTTTTTTTTTT
Troll adam knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

O videoda haklı ama.
Tamam saç uzatmak lüks değil ama yemek yiyecek paran olmadığı halde saça 200 TL vermek akıl dışı bir harekettir. Saç uzatmayı lüks bulmuyor.
Tamam da açlık konusunu saça bağlaması saçma gelmiyor mu sana da?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Ona vermeyeceğiz buna vermeyeceğiz, ee kime vereceğiz bu oyu? Ülke resmen ikiye bölündü. Hazır olun, 2023'te kim kazanırsa kazansın iç karışıklık çıkacak. Benden demesi.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
O videoda haklı ama.
Ayrıca bu adam koyu Atatürk düşmanı bu arada. Atatürk'ü sever misin o ayrı konu da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuduğu anlama 0 otur.

Ya ben ne primi kasabilirim buradan? Ne fayda sağlayabilirim ki buradan böyle bir şey yapayım. Kendi hayal dünyanızda kendi mantığınız içinde yaşayın durun.
Şeriat gelince her şey düzelecek kafasında bu kıvırcık arkadaş.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Alaza yazdım oğlum kaçma 2023 te bulacam seni

Top Bottom