Ritim Ustası
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,088
- İsim
- Mehmet Yılmaz
Evet arkadaşlar geçen bu konu hakkında paylaşım yapmıştım açtığım konu engellendi ve küfür etmeme rağmen iki defa uyarı aldım bana şimdi İBB nin hasta diye kestiği ağaçların kontrollerinde bir kısmının sağlıklı olduğu ortaya çıktı şimdi bu geziciler bir kaç ağacım yeri değişecek diye ortalığı birbirine kattı bir çok devlet malına ve çevreye zarar verdiler şimdi CHP li İmamoğlu sağlıklı ağaçları kestirmiş neden şimdi gıkları çıkmıyor neden acaba??????????????
Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet edenlerin varya anladınız siz bu geziciler ülkeye 100'lerce milyar dolarlık zarar verdiler bu parayla neler yapılırdı neler! Geziciler açtıkları zarar yüzünden ya idam edilsinler yada ömür boyu köle gibi çalıştırılsınlar!
Kanser iddiası da çürük çıktı! Çınar ağaçlarının hepsi hasta değildi
CHP'li İBB yönetiminin gizlice ve yasal izin olmadan Dolmabahçe ve Çırağan Caddesi'nde “kanser” diyerek katlettiği 112 çınar ağacının hepsinin hasta olmadığı ortaya çıktı.
www.google.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet edenlerin varya anladınız siz bu geziciler ülkeye 100'lerce milyar dolarlık zarar verdiler bu parayla neler yapılırdı neler! Geziciler açtıkları zarar yüzünden ya idam edilsinler yada ömür boyu köle gibi çalıştırılsınlar!
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: