Neler Yeni

İBB nin hasta diye kestiği ağaçların bir kısmının sağlam olduğu ortaya çıkmış!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Evet arkadaşlar geçen bu konu hakkında paylaşım yapmıştım açtığım konu engellendi ve küfür etmeme rağmen iki defa uyarı aldım bana şimdi İBB nin hasta diye kestiği ağaçların kontrollerinde bir kısmının sağlıklı olduğu ortaya çıktı şimdi bu geziciler bir kaç ağacım yeri değişecek diye ortalığı birbirine kattı bir çok devlet malına ve çevreye zarar verdiler şimdi CHP li İmamoğlu sağlıklı ağaçları kestirmiş neden şimdi gıkları çıkmıyor neden acaba??????????????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet edenlerin varya anladınız siz bu geziciler ülkeye 100'lerce milyar dolarlık zarar verdiler bu parayla neler yapılırdı neler! Geziciler açtıkları zarar yüzünden ya idam edilsinler yada ömür boyu köle gibi çalıştırılsınlar! 😡

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Evet arkadaşlar geçen bu konu hakkında paylaşım yapmıştım açtığım konu engellendi ve küfür etmeme rağmen iki defa uyarı aldım bana şimdi İBB nin hasta diye kestiği ağaçların kontrollerinde bir kısmının sağlıklı olduğu ortaya çıktı şimdi bu geziciler bir kaç ağacım yeri değişecek diye ortalığı birbirine kattı bir çok devlet malına ve çevreye zarar verdiler şimdi CHP li İmamoğlu sağlıklı ağaçları kestirmiş neden şimdi gıkları çıkmıyor neden acaba??????????????

Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet edenlerin varya ************ anladınız siz bu geziciler ülkeye 100'lerce milyar dolarlık zarar verdiler bu parayla neler yapılırdı neler! Geziciler açtıkları zarar yüzünden ya idam edilsinler yada ömür boyu köle gibi çalıştırılsınlar! 😡
Bizim evin orada da kesti IBB Çok tepki gösterdik.
Sonra İlce belediyemiz sağolsun bir kısmını geldi ve Bir kısmının yerine geri dikti.
AKP CHP ZHP vs vs. Her belediyenin Ağaca, Doğaya Maksimum derecede saygılı olması Lazım.
Doğa biziz, Özümüz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün

Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet edenlerin varya ************ anladınız siz bu geziciler ülkeye 100'lerce milyar dolarlık zarar verdiler bu parayla neler yapılırdı neler! Geziciler açtıkları zarar yüzünden ya idam edilsinler yada ömür boyu köle gibi çalıştırılsınlar! 😡
raporlandın ak parti ormanları imara açıp daha sonra zengin insanlar oralara otel ve maden yaparken niye sesin çıkmıyor boş boş konuşma chp yapınca sesiniz çıkıyor ama ak parti yapınca çıkmıyor türkiyede ormanları bitirdiniz asıl siz katliam yapıyorsunuz

Tankman

80+ Bronze
kanka şuan ki türkiye de hangi parti hangi yönetici ağaçları önemsiyor amaçın chp kötülemekse zamanın orman yangınlarını hatırlatmak isterim ormanları yakıp yakıp yerine oteller diktiler yerine yenisini dikicez denmesine rağmen sonra kaza oldu orman yangını çıktı diye ağlanıyor yazık

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Aynen kardeşim Akpde olsa zaten ülke yeşillenirdi sanki.Boş boş konuşmayın ya attığın linkteki yerin bile isminden hayır yok.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
CHP'yi kötüleyecek yer arıyorumdur.
AKP'nin yok ettiği ormanları, otele çevirdiği yerleri konuşma sen.
Ormana ev yaptıranların çoğu AKP düşmanı sanatçılar oluyor nedense :unsure:

raporlandın ak parti ormanları imara açıp daha sonra zengin insanlar oralara otel ve maden yaparken niye sesin çıkmıyor boş boş konuşma chp yapınca sesiniz çıkıyor ama ak parti yapınca çıkmıyor türkiyede ormanları bitirdiniz asıl siz katliam yapıyorsunuz
AKP falan zerre umurumda değil ama bak bu gezicileri savunan zihniyeti görünce onlardan yana taraf olmak elde değil 100 milyar dolara bu sitedeki herkese şuan en pahalı sistemi alabilir, 100 milyar dolarla, 12 tane Marmaray daha inşa edilebilir. Dünyanın en gelişmiş savaş uçağı f35. 100 milyar dolarla bunlardan 1250 tane alınabiliyor. Ülkemizdeki en büyük statlardan biri Arena. 100 milyar dolarla Türkiye'de 523 tane daha bu stadın benzeri yapılabilir. 100 milyar dolarla, 3 GAP daha inşa edilebilir! Ben AKP ci falan değilim desteklediğim tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdiğim bakanlar ise Süleyman Soylu ile Mevlüt Çavuşoğlu geri kalan bütün milletvekilleri ve bakandan nefret ediyorum! Ayrıca bu gezicileri kimlerin finanse ettiğinide iyi biliyorum mesele ağaç değil mesele güçlenmekte olan Türkiye'nin önüne kesmek! Şimdi bu canımı sıkan gezicileri savunan zihniyeti engelleyeceğim bunları az çok bilirim bunlara ne desen boş!

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
Ormana ev yaptıranların çoğu AKP düşmanı sanatçılar oluyor nedense :unsure:

AKP falan zerre umurumda değil ama bak bu gezicileri savunan zihniyeti görünce onlardan yana taraf olmak elde değil 100 milyar dolara bu sitedeki herkese şuan en pahalı sistemi alabilir, 100 milyar dolarla, 12 tane Marmaray daha inşa edilebilir. Dünyanın en gelişmiş savaş uçağı f35. 100 milyar dolarla bunlardan 1250 tane alınabiliyor. Ülkemizdeki en büyük statlardan biri Arena. 100 milyar dolarla Türkiye'de 523 tane daha bu stadın benzeri yapılabilir. 100 milyar dolarla, 3 GAP daha inşa edilebilir! Ben AKP ci falan değilim desteklediğim tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdiğim bakanlar ise Süleyman Soylu ile Mevlüt Çavuşoğlu geri kalan bütün milletvekilleri ve bakandan nefret ediyorum! Ayrıca bu gezicileri kimlerin finanse ettiğinide iyi biliyorum mesele ağaç değil mesele güçlenmek olan Türkiye'nin önüne kes! Şimdi bu canımı sıkan gezicileri savunan zihniyeti engelleyeceğim bunları az çok bilirim bunlara ne desen boş!
engelle bende onların yanındayım siz halktan korkuyorsunuz neyini biliyorsun tayip ve süleyman soylu çok mu masum hepsi beter bi zamanlar süleyman ve bahçeli erdoğana laf söylerken geri vites atıp yanında oldular

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
engelle bende onların yanındayım siz halktan korkuyorsunuz neyini biliyorsun tayip ve süleyman soylu çok mu masum hepsi beter bi zamanlar süleyman ve bahçeli erdoğana laf söylerken geri vites atıp yanında oldular
Siyaset böyle bir şey aklın almaz senin sen Fox TV izleye izleye devlete karşı fazla dolmuşsun anlaşılan diğer tarafı görüyoruz HDP nin kucağından inmiyorlar HDP nederse onu yapıyorlar zaten İstanbul'uda HDPKK sayesinde almadılar mı?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
Siyaset böyle bir şey aklın almaz senin sen Fox TV izleye izleye devlete karşı fazla dolmuşsun anlaşılan diğer tarafı görüyoruz HDP nin kucağından inmiyorlar HDP nederse onu yapıyorlar zaten İstanbul'uda HDPKK sayesinde almadılar mı?
akıllı ol sen kimsin de benle böyle konuşuyorsun daha çocuksun buraya gelip boş boş konuşuyorsun fox tv a haber gibi yalan söylemiyor imralıya öcalanla görüştürmeyi kim izin verdi masaya kim oturdu ypg yi davulla zurnayla kim geçirdi chp mi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom