Neler Yeni

İBB nin hasta diye kestiği ağaçların bir kısmının sağlam olduğu ortaya çıkmış!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
akıllı ol sen kimsin de benle böyle konuşuyorsun daha çocuksun buraya gelip boş boş konuşuyorsun fox tv a haber gibi yalan söylemiyor imralıya öcalanla görüştürmeyi kim izin verdi masaya kim oturdu ypg yi davulla zurnayla kim geçirdi chp mi ?
Şuanda teröristleri leş haline getiren kim ve bundan rahatsız olan kim? Teröristleri leş haline getiren İHA ve SİHA lardan rahatsız olan kim?

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Evet arkadaşlar geçen bu konu hakkında paylaşım yapmıştım açtığım konu engellendi ve küfür etmeme rağmen iki defa uyarı aldım bana şimdi İBB nin hasta diye kestiği ağaçların kontrollerinde bir kısmının sağlıklı olduğu ortaya çıktı şimdi bu geziciler bir kaç ağacım yeri değişecek diye ortalığı birbirine kattı bir çok devlet malına ve çevreye zarar verdiler şimdi CHP li İmamoğlu sağlıklı ağaçları kestirmiş neden şimdi gıkları çıkmıyor neden acaba??????????????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet edenlerin varya ************ anladınız siz bu geziciler ülkeye 100'lerce milyar dolarlık zarar verdiler bu parayla neler yapılırdı neler! Geziciler açtıkları zarar yüzünden ya idam edilsinler yada ömür boyu köle gibi çalıştırılsınlar! 😡
Abicim zaten hasta olan ve hasta olma riski taşıyanları kestik dediler ya bunlara kızmaya yer arayacağınıza İstanbul da az ağaç bırakılmasına asıl sebep olanlara kızsanız bu hale gelmeden durmuştu bu olaylar.

LaketrooS

80+ Silver
Siyaset böyle bir şey aklın almaz senin sen Fox TV izleye izleye devlete karşı fazla dolmuşsun anlaşılan diğer tarafı görüyoruz HDP nin kucağından inmiyorlar HDP nederse onu yapıyorlar zaten İstanbul'uda HDPKK sayesinde almadılar mı?
Yani hocam bu düşüncenizin ne kadar saçma olduğunu ne siz sorun en ben söyleyim. Eğer böyle bir şey olsaydı emin olun AKP yeri göğü ayağa kaldırdı. Bu ülkede ne olup bitiyorsa hepsi bu taraf TUTMAK tan geldi. Ülkeyi bu halede getiren şey TARAF tutmaktir. Ülkenin geleceğini bitirdi belkide ileride yaşayacak bir toprağımız olmicak. Bu huy iyice kavgaya hatta Allah korusun ama iç savaşa dönecek. Bir CHP İstanbul'u kazandı diye CHP lileri fetocu veya terörist ilan ediyorsunuz. Sizce bu uygun veya yerinde bir söz mü?

Alfha13

80+ Silver
Parti tutan adama ne desen boş. Biri gelmiş olayı gezicilere bağlamış, diğerleri de "Evet, yanlış yapıyorlar" demek yerine karşı tarafı suçlamış. Vara var, yoka yok demek niye bu kadar zor?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Ya ciddi misin sen Allahım yarabbim gordükçe deliye donüyorum. Yok onların sesi çıkmıyor, bunu bunu yapmışlar falan. Sürekli bir kutuplaşma, taraf tutma ihtiyacı... Kendinizden olmayan herkesi otekeleştirip duruyorsunuz. Sonra suç atıp duruyorsunuz işte birbirinize. Yazık ya cidden. Forumda ucu siyasi işlere veya insanlara dokunan konuların konuşulmasını uygun bulmuyorum.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Zeytin ağaçlarının madencilik için kesildiğini de bilmiyoruz zaten, tonlarca bina yapmak için kesilen ağaçları da bilmiyoruz, hatta bu kesilenlerin yerine ağaç yapılacağını da okudun ancak bilmemezlikten geliyorsun eminim.:)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çorak topraklarda yaşan Gonyalı konuştu. Yeşillik var diyor. Yeşillikten çok sarılık var. Sen git de büyükşehir belediye başkanına bak.
Gidip, gezemeyeceğin yerler seni ilgilendirmez.

Besim Tibuk

80+ Gold
Aga ağacı da partiye döndürmeyin be.
Gerekli açıklama yapıldı ve yerine ağaçlar dikildi.
Ağaç kesmekten ne çıkarı olabilir bir belediyenin?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ormana ev yaptıranların çoğu AKP düşmanı sanatçılar oluyor nedense :unsure:
Mesaj otomatik birleştirildi:

AKP falan zerre umurumda değil ama bak bu gezicileri savunan zihniyeti görünce onlardan yana taraf olmak elde değil 100 milyar dolara bu sitedeki herkese şuan en pahalı sistemi alabilir, 100 milyar dolarla, 12 tane Marmaray daha inşa edilebilir. Dünyanın en gelişmiş savaş uçağı f35. 100 milyar dolarla bunlardan 1250 tane alınabiliyor. Ülkemizdeki en büyük statlardan biri Arena. 100 milyar dolarla Türkiye'de 523 tane daha bu stadın benzeri yapılabilir. 100 milyar dolarla, 3 GAP daha inşa edilebilir! Ben AKP ci falan değilim desteklediğim tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdiğim bakanlar ise Süleyman Soylu ile Mevlüt Çavuşoğlu geri kalan bütün milletvekilleri ve bakandan nefret ediyorum! Ayrıca bu gezicileri kimlerin finanse ettiğinide iyi biliyorum mesele ağaç değil mesele güçlenmekte olan Türkiye'nin önüne kesmek! Şimdi bu canımı sıkan gezicileri savunan zihniyeti engelleyeceğim bunları az çok bilirim bunlara ne desen boş!
.d

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
raporlandın ak parti ormanları imara açıp daha sonra zengin insanlar oralara otel ve maden yaparken niye sesin çıkmıyor boş boş konuşma chp yapınca sesiniz çıkıyor ama ak parti yapınca çıkmıyor türkiyede ormanları bitirdiniz asıl siz katliam yapıyorsunuz
Evet bunu da yazınca anladım.
ve lafıma katılıyorum
Tüm partiler aynı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom