Evet arkadaşlar geçen bu konu hakkında paylaşım yapmıştım açtığım konu engellendi ve küfür etmeme rağmen iki defa uyarı aldım bana şimdi İBB nin hasta diye kestiği ağaçların kontrollerinde bir kısmının sağlıklı olduğu ortaya çıktı şimdi bu geziciler bir kaç ağacım yeri değişecek diye ortalığı birbirine kattı bir çok devlet malına ve çevreye zarar verdiler şimdi CHP li İmamoğlu sağlıklı ağaçları kestirmiş neden şimdi gıkları çıkmıyor neden acaba??????????????
CHP'li İBB yönetiminin gizlice ve yasal izin olmadan Dolmabahçe ve Çırağan Caddesi'nde “kanser” diyerek katlettiği 112 çınar ağacının hepsinin hasta olmadığı ortaya çıktı.
www.google.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet edenlerin varya anladınız siz bu geziciler ülkeye 100'lerce milyar dolarlık zarar verdiler bu parayla neler yapılırdı neler! Geziciler açtıkları zarar yüzünden ya idam edilsinler yada ömür boyu köle gibi çalıştırılsınlar!
Kardeşim o sökülenler yerine yenisi koyulmassa o zaman beraber karşı çıkalım bu işe ama sokulenlerin yerine yenisi takılırsa ben gene tarafsız bakış açımı sürdürecem.
Benim diyeceğim ben bilemem ne oluyor.
Ama şimdi diyorum solculara karşı olsalar ankaranın öcünü de çıkarırlardı.
Ama hep imamoğlu haberi çıkıyor.
Bir gariplik de yok değil ama bilemiyorum o yüzden konuşmamayı seçiyorum.
Kardeşim o sökülenler yerine yenisi koyulmassa o zaman beraber karşı çıkalım bu işe ama sokulenlerin yerine yenisi takılırsa ben gene tarafsız bakış açımı sürdürecem.
ki beni tanıyan varsa bilir her zaman olaylara tarafsız bakarım genelde herhangi bi partiyi falan savunmam çünkü mutlaka birinin yaptığı bişi doğruysa diğerinin de başka yaptığı bi iş yanlış çıkıyor
Ormana ev yaptıranların çoğu AKP düşmanı sanatçılar oluyor nedense
AKP falan zerre umurumda değil ama bak bu gezicileri savunan zihniyeti görünce onlardan yana taraf olmak elde değil 100 milyar dolara bu sitedeki herkese şuan en pahalı sistemi alabilir, 100 milyar dolarla, 12 tane Marmaray daha inşa edilebilir. Dünyanın en gelişmiş savaş uçağı f35. 100 milyar dolarla bunlardan 1250 tane alınabiliyor. Ülkemizdeki en büyük statlardan biri Arena. 100 milyar dolarla Türkiye'de 523 tane daha bu stadın benzeri yapılabilir. 100 milyar dolarla, 3 GAP daha inşa edilebilir! Ben AKP ci falan değilim desteklediğim tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdiğim bakanlar ise Süleyman Soylu ile Mevlüt Çavuşoğlu geri kalan bütün milletvekilleri ve bakandan nefret ediyorum! Ayrıca bu gezicileri kimlerin finanse ettiğinide iyi biliyorum mesele ağaç değil mesele güçlenmekte olan Türkiye'nin önüne kesmek! Şimdi bu canımı sıkan gezicileri savunan zihniyeti engelleyeceğim bunları az çok bilirim bunlara ne desen boş!
Evet arkadaşlar geçen bu konu hakkında paylaşım yapmıştım açtığım konu engellendi ve küfür etmeme rağmen iki defa uyarı aldım bana şimdi İBB nin hasta diye kestiği ağaçların kontrollerinde bir kısmının sağlıklı olduğu ortaya çıktı şimdi bu geziciler bir kaç ağacım yeri değişecek diye ortalığı birbirine kattı bir çok devlet malına ve çevreye zarar verdiler şimdi CHP li İmamoğlu sağlıklı ağaçları kestirmiş neden şimdi gıkları çıkmıyor neden acaba??????????????
CHP'li İBB yönetiminin gizlice ve yasal izin olmadan Dolmabahçe ve Çırağan Caddesi'nde “kanser” diyerek katlettiği 112 çınar ağacının hepsinin hasta olmadığı ortaya çıktı.
www.google.com
Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet edenlerin varya anladınız siz bu geziciler ülkeye 100'lerce milyar dolarlık zarar verdiler bu parayla neler yapılırdı neler! Geziciler açtıkları zarar yüzünden ya idam edilsinler yada ömür boyu köle gibi çalıştırılsınlar!
Valla herkesi etiketlemek isterdim de bir an üşendim
Bu vatan bizim vatanımız a partisi b partisi fark etmez. Kim ülkemize zarar veriyorsa karşısında durmalıyız. Zaten şu parti daha fazlasını yapıyordu diye bir savunma olmamalı. Çünkü olan ülkemize oluyor. Bu konuda beraber olmamız gerektiği düşüncesindeyim.
www.google.com