Neler Yeni

İBFK - FB maçı hakkında neler düşünüyorsunuz?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır hocam lütfen bir daha izleyin. O yaptığı alkış vs. gibi hareketlerden önce hakem oyunu 'durdur durdurmaz' elini arka cebine atmış bir şekilde koşarak geliyordu.
Rafael, sinirine hakim olamadı ve kırmızı kart gördü ; olay bu kadar basit.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
Hayır hocam lütfen bir daha izleyin. O yaptığı alkış vs. gibi hareketlerden önce hakem oyunu 'durdur durdurmaz' elini arka cebine atmış bir şekilde koşarak geliyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stresden görememişim hocam kusura kalmayın :D
anladım zaten :D

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Katılıyorum İrfan'ın kırmızı kartı ayrı bi komik olsa bile rafael'in kırmızı kartı ailecek bizi kahkahaya boğdu diyebilirim.

Haksız yere 9 kişi bıraktı abi :D? Sence Fenerbahce o 4 golü atabilecek kapasitede mi ?
Hakeme küfretmeseydi ben mi dedim hakeme ana avrat giriş diye ağlamayın.

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Akycnn
Bence tek anlamıyla Bahattin Şimşek maçı aldı ve Fenerbahçe'ye verdi. Ancak bu kadar rezil bir yönetim olabilir herhalde. Umarım yine bu maçla yabancı medyaya düşmeyiz... Neyse dostlar lütfen 'saygı ' çerçevesinde düşüncelerinizi dile getirin , açıkcası neler söylenecek çok merak ediyorum. Ha ayrıca şimdiden 'yeGen teG derD fuTboL mu ŞimDi' diye boş duyar kasacak arkadaşlar lütfen gelmesin.
Konuşulcak bişey yok knk Türk futbolu bitti artık saçma sapan bişey oldu FB gs bjk trbzn hepsi dahil ama maça gelirsek Başakşehire büyük ayıp edilmiş objektif bakıyorum

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Hakeme küfretmeseydi ben mi dedim hakeme ana avrat giriş diye ağlamayın.
Başkasına yapılınca kör ve sağırsınız size yapılnca ağlamayın. İşte bu kadar berbat bir camiasınız. Ayrıca birkaç hafta önce kimin kimi ağlattığını daha iyi biliyoruz, böyle zır zır hemde. :) Bu kafaylada çok ağlarsınız , benden söylemesi.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Kimse çıkıp hakem iyi yönetti diyemez bu maça, İrfan'a çıkan kırmızı komikti, Rafael'e çıkan kırmızı daha da komikti. Adam temas bile etmiyor. Faulu yapan Skrtel.

İnternet kafeci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Xd x
Bence tek anlamıyla Bahattin Şimşek maçı aldı ve Fenerbahçe'ye verdi. Ancak bu kadar rezil bir yönetim olabilir herhalde. Umarım yine bu maçla yabancı medyaya düşmeyiz... Neyse dostlar lütfen 'saygı ' çerçevesinde düşüncelerinizi dile getirin , açıkcası neler söylenecek çok merak ediyorum. Ha ayrıca şimdiden 'yeGen teG derD fuTboL mu ŞimDi' diye boş duyar kasacak arkadaşlar lütfen gelmesin.
Hakem maçı Başakşehirden aldı fenere yılbaşı hediyesi olarak verdi

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Fenerbahçe'nin tek yapabildiği Caner ile orta açmak (ilk yarı için konuşuyorum).
Takımın herhangi bir atak organizasyonu yok.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Başkasına yapılınca kör ve sağırsınız size yapılnca ağlamayın. İşte bu kadar berbat bir camiasınız. Ayrıca birkaç hafta önce kimin kimi ağlattığını daha iyi biliyoruz, böyle zır zır hemde. :) Bu kafaylada çok ağlarsınız , benden söylemesi.
Hocam Tamam Haksızdı Da Her Maçta Yaşanıyor Böyle Şeyler.Fenerbahçenin Geçen Seneki Alanya Maçıydı Galiba Bilerek Katlettiler Hakem de hiçbir ceza almadı.

Excator23cm

80+ Gold
Maçı izlemedim sadece internette 1 pozisyonu gördüm o yüzden o pozisyon hakkında konuşacağım
Hakem çok hatalı idi o pozisyonda kırmızı gösterdi ki müdahale dokunma bile yoktu var sistemi boşuna getirlmedi hakemlerin bunun bilincinde olup bakması lazım oraya o pozisyonda hakkı yendi başakşehirin ama diğer pozisyonları bilmiyorum.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Kimse çıkıp hakem iyi yönetti diyemez bu maça, İrfan'a çıkan kırmızı komikti, Rafael'e çıkan kırmızı daha da komikti. Adam temas bile etmiyor. Faulu yapan Skrtel.
Var Sistemi kısır günü yapıyordu büyük ihtimalle pozisyon olurken

Maçı izlemedim sadece internette 1 pozisyonu gördüm o yüzden o pozisyon hakkında konuşacağım
Hakem çok hatalı idi o pozisyonda kırmızı gösterdi ki müdahale dokunma bile yoktu var sistemi boşuna getirlmedi hakemlerin bunun bilincinde olup bakması lazım oraya o pozisyonda hakkı yendi başakşehirin ama diğer pozisyonları bilmiyorum.
Var Kayıtlarını verseler Her Haltı anlayacağız da işte TÜRKİYE Şartları

Excator23cm

80+ Gold
Var Sistemi kısır günü yapıyordu büyük ihtimalle pozisyon olurken

Var Kayıtlarını verseler Her Haltı anlayacağız da işte TÜRKİYE Şartları
Aslında kameralardan az çok anlaşılıyor pozisyonlar ama neden var'da ki hakemler çağırmadı hakemi orası muamma

Top Bottom