GörkemW
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 753
- İsim
- Görkem çetinkaya
Arkadaslar artik instagrqmda kalote dusmesi yokS24 ultra da çok güçlü bir telefon. Geniş ekranı ve bataryası olsun gayet iyi bir seçenek ama özellikle instagramda içerik üretmeyi düşünüyorsanız kaliteyi düşürüyor instagram. Düzeltmiş de olabilirler, araştırmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TEyzenizin telefonu problemli dostum. Dusuk isikta cok daha iyi performansi var s24 unhocam gerçekten iphone ve samsung arasında acayip fark var kamerada kalitede bunu nasıl tarif etsem bilmiyorum teknik detayıyla ilgili bilgim yok ama gerçekten çıplak gözle net belli oluyor
bir mağazada karşılaştırın anlarsınız öyle fanboyluk yapıp yok o sensör büyük yok şu lens böyle demiyorum ama gerçekten bariz fark var bakıldığında fanboy olmayanlar nedemek istediğimi anlayacak
ayrıca uyumluluğu çok daha iyi ve bence ikinci elden bu kadar kokrmayın faturalı 4-5 aylık cihazlar değerlendirilebilir şahsen 15 kullanıyorum ikinci el aldım bende aşırı memnunum hayatım boyunca da sıfır telefon almadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
teyzemde s24 var düşük ışıkta falan acayip kalitesiz çekiyor benimkine göre parazitlenmiş gibi oluyor çözünürlükten düşüyor çekince de yapay zekası mı ne bilmiyorum onu düzeltmeye çalışıp iyice berbat ediyor