Neler Yeni

İçi yanmış iphoneden veri kurtarılır mı

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Selamlar. telefonumu suya düşürmüştüm. arkadaşlarım da vardı yanımda biri ben biliyorum vs diyip aldı telefonu ben yanlarından ayrıldığım sırada şarja takmışlar. telefoncuya götürdük içi yanmış gibi bişey söyledi. iCloud son fotoğrafları yedeklememiş, ayrıca gizli klasörlerde falan da önemli fotoğraflar vardı. bunları kurtarmanın bir yolu var mı. (Telefonu bilgisayara taktığımda tepki vermiyor)

şahin doğan

80+ Platinum
Tepki vermiyorsa G.O. Bi soğuk su iç.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Selamlar. telefonumu suya düşürmüştüm. arkadaşlarım da vardı yanımda biri ben biliyorum vs diyip aldı telefonu ben yanlarından ayrıldığım sırada şarja takmışlar. telefoncuya götürdük içi yanmış gibi bişey söyledi. iCloud son fotoğrafları yedeklememiş, ayrıca gizli klasörlerde falan da önemli fotoğraflar vardı. bunları kurtarmanın bir yolu var mı. (Telefonu bilgisayara taktığımda tepki vermiyor)
Suya düşmüş telefona voltaj mı vermiş arkadaşın ? Ben olsam bir güzel döverdim. Pirince yatırmak gibi belli başlı yöntemler varken telefonunu başkasına teslim etmeseydin keşke... Ayrıca İCloud'ta yedeklenmeyen fotoğrafları kurtarmanın güç olduğunu duymuştum.

Top Bottom