Koyun Shaun
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,275
- İsim
- İsimsiz
- İlgilendiği Kategoriler
- Baydırmen
- TheCarSave
- Steam
- TrackVoice
öldükten sonra yeni bir hayata başlayacakmış gibi hissediyorum hatta bazen içimde otomatikken bu zamanları güzel yaşayamadım bir dahakine güzel yaşarım diyorum. Aklıma savaşlar geliyor bize sıçrayacağını düşünüyorum. Bir dahaki sefere daha güzel bir hayat yaşarım şuanki hayat deneme sürümü gibi geliyor. İslamdan uzaklaştım artık aklımda kararsızlık var eğer inanmıyorsam ve gerçekten doğru ise ne olacak ama bir yandan da gerçek değilse öldükten sonra bir tanrıyla mı tanışacağız yoksa simülasyon içerisinde miyiz? Onları bilmiyorum. Eski zamanda yüksek teknoloji keşfedip hayatı sıfırlayıp 0 yılında başlattıklarını ve bazı şeyler uydurduklarını insanların zekasını ölçeceklermiş gibi hissediyorum. Bazen düşünüyorum doğduğum zamanı hatırlamıyorum doğmadan önceki zamanı hatırlamıyorum. Peki ya doğmadan önce başka bir yerde ölmediğimi de hatırlayamam. İslamdan uzaklaşma sebebim bir sürü sebebi var. Mesela biz Allah'a inşallah deriz dua ederiz olsun diye gerçekleşsin diye madem kaderimize kısmet olmayan şeyler gerçekleşmiyor neden savaşlarda ağlayan yalvaran intihar eden insanların duaları neden kabul olmuyor. Örnek olarak doğu türkistan vericem bazıları diyebilir onlar aslında Türk onları niye örnek veriyorsun ama onlarda müslüman. Örnek olarak İsrail'i veriyorum. Kaç yıl oldu yerleşeli sayısız katliam yaptı şimdi de savaş açtı istediği gibi bombalıyor. Bizim Allah'ımız bizi değilde neden onları koruyormuş gibi gözüküyor. Hani derler ya müslüman sabırlı olması gerekir vs. Bizim bu ülkeye karşı yapabileceğimiz maalesef hiç bişey yok. Kimsenin umudu olmasın yok orada savaş var yok oraya yardıma gideceğim, gidilmesi gerekiyor. Eğer gerçekten müslümanlığa önem verseydiniz ondan önceki katliamlara karşı da susmazdınız. Zaten gündemde bir olay olduğu zaman bizim milletimiz o hafta yas tutar diğer hafta başka konuya geçer. Türkiye'de bazı mevki sahibi insanlar bizim insanımızın psikolojisini çözmüş artık. Covid diye baş belası bir şeyi gündeme çıkardılar, çok fazla kişiye denek olarak güzel rol yaptılar aşılama yapmayı başardılar. İslamiyet'teki kıyametin kopması için daha neyin olması gerekiyor? Aradan kaç yıl geçmiş peygamber efendimize Kur-an'ı Kerim ayetlerini kayaya indirmiş. Tek tek o zamanlar kanıtlamak için hatta peygamberlerin yaptığı bazı mucizeler var. Neden o zaman vardı şimdi yok? Bazen içim sıkıldığı için değil canım sıkılıyor tepkisiz gibi gözükebilirim ama her insan değerlidir. İnsanlar sanki ilk defa böyle bir katliam olmuş gibi filistin-israil konusunu paylaşıyor. Eğer konu islam ise Mescidi aksa için o kadar tepki gösteriyorsunuz. İnsanları öyle can çekiştiği için değil. Bu dünyanın başımıza yıkılması gerekiyor. Kimse bir şeyi sorgulamıyor. Bizden önceki nasıl yaşadıysa aynı şekil yaşamaya devam edip ölüm döşeğine gireceğiz. Daha çok şey yazmak istiyorum ama satırlar sığmaz zaten okunmayacak çoğu o yüzden kısa tuttum özet geçtim. Ayrıntılı anlatsam gerçekten insanlar flood sanıp hiç okumaz bile Bu arada ben 2.5-3 yıl boyunca 5 vakit namazımı kılıyordum. Artık kendimi zorla kılıyormuş gibi kılmayınca sanki aşırı büyük günah işliyormuşum gibi geliyordu. Bana diyeceksin ki ee zaten kılmazsan büyük günah. Bizi böyle güzel özelliklerle atomumuza kadar ayrıntılı yaratan bir yaratıcı bizi cehenneme göndermek için bu kadar kolay yol açmaz. Bizi yaratan yaratıcı sonuç olarak günah işleyeceğimizi de biliyord, iyi veya kötü bir insan olacağımızı da biliyordu. Çocukları öldürmek günah ise HZ. Hızır'ın gelecekte ailesini öldürecek diye çocuğu öldürmesine ne demeli? Aynı olaylar şimdi de var. Şuan bunu yazarken içimde hala korku var. Allah korkusu, geçmiyor.