Dolar
80+ Silver
Doğru, 2023'te gidişat belliyken gittiler yine onu seçtiler şimdide ağlamasınlar hayat pahalı zart zurt diyeonda suç yok ki halkında suç
Doğru, 2023'te gidişat belliyken gittiler yine onu seçtiler şimdide ağlamasınlar hayat pahalı zart zurt diyeonda suç yok ki halkında suç
Bende onu yıllarca sorguluyorum seçim olmadığı günler herkes zırlıyordu pahalılıkla ilgili,seçim olduğu zaman bi bakıyoruz adam gene kazanıyor.burada yine halk suçlu oluyor beyin yok mu kimsede
Emin ol kılıçdar aday olmasaydı yerine Mansur yavaş olsaydı seçimi kazanmıştı.burada yine halk suçlu oluyor beyin yok mu kimsede
türk insanı böyle oldukça ben kendi gençliğimi geçtim gelicek çocuklarımın hayatı bitiyor bu şekildeTürk insanı böyle oldukça hangi parti gelirse gelsin bir şey değişmez. Toplum hafızası kısa.
onun yerine salatalık koysan da kazanırdıEmin ol kılıçdar aday olmasaydı yerine Mansur yavaş olsaydı seçimi kazanmıştı.
Muhazafakarlar bu adam hakkında pek bişi söylemiyorlardı o zamanlar.Ak partide bıkan Muhazafakar kesim net ona oy verirdi.
burada beni tutan geçerli sebeplerim olmasa gerçekten bu haberlerden sonra hemen gitmiştim anındaaEn kısa zamanda ülkeyi terk edin kendinize en büyük iyiliği yapmış olursunuz köy yeri Fransa'ya gitseniz bile daha iyi .
Ne tutuyorki seni ?türk insanı böyle oldukça ben kendi gençliğimi geçtim gelicek çocuklarımın hayatı bitiyor bu şekilde
onun yerine salatalık koysan da kazanırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
burada beni tutan geçerli sebeplerim olmasa gerçekten bu haberlerden sonra hemen gitmiştim anındaa
Maalesef. Önce insanın değişmesi lazım.türk insanı böyle oldukça ben kendi gençliğimi geçtim gelicek çocuklarımın hayatı bitiyor bu şekilde
onun yerine salatalık koysan da kazanırdı
burada beni tutan geçerli sebeplerim olmasa gerçekten bu haberlerden sonra hemen gitmiştim anındaa
bazı özel sebepler ailem ile alakalı olan ben gidersem bakan yok onlaraNe tutuyorki seni ?
insanın değişmesi lazım değil ya sadece şu mührü pusulaya basarken 2 dakika mantıklı düşünse geçmişine 10 saniye baksa yeter be vallahi yeter buMaalesef. Önce insanın değişmesi lazım.
Anladım bu duruma bir çare bulmak için çabala bence çünkü burada gelecek yokbazı özel sebepler ailem ile alakalı olan ben gidersem bakan yok onlara
insanın değişmesi lazım değil ya sadece şu mührü pusulaya basarken 2 dakika mantıklı düşünse geçmişine 10 saniye baksa yeter be vallahi yeter bu
Sebebini söyleyeyim madem bizim millet akıllandı yunanistana gidiyor artık herkes çıkarken de bir tur biz silkeleyelim diye yapılmış bir uygulama1. Yurt dışına çıkarken neden verdiğimiz bile belli olmayan yurt dışı pulu 150'den 500 TL'ye yükselmiş.
bu uygulama 2001 den beri var ya saçma bir sistemSebebini söyleyeyim madem bizim millet akıllandı yunanistana gidiyor artık herkes çıkarken de bir tur biz silkeleyelim diye yapılmış bir uygulama