Neler Yeni

İÇİME KUŞKU DÜSTÜ YARDIM EDİN

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
muhammed samet
Arkadaşlar az önce biri beni arayıp sahibindende aradığını söyledi ve ben de evet buyrun dedim çünkü ilanın vardı sonra haber gördüm evet diyen dolandiriliuir diye hiç bir şekilde soy isim yoktu sahibinden hesabımda evet buyrun dediğim gibi hemen kapati baya bir kuskulandim bir şey yapabilirler mi bir de normal kişisel numardan aramışlar di

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yuzarsef
Konuşmayı direkt yazmanız lazım nasıl geliştiğini. Örneğin;
-Merhabalar sahibindenden xxx ilanınız için aradım bilgi alabilir miyim?
veya
-Merhaba sahibindenden xxx ilanınız için aradım kargo yapıyor musunuz?
Bu tarz bir muhabbette ikincisine eğer evet buyurun dersen adam parayı elden veya kripto olarak ödedim o da telefonda kargo yapacağını söyledi der ve para ile ürünü alır. Üstüne dosya masrafını da sen ödersin.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuşmayı direkt yazmanız lazım nasıl geliştiğini. Örneğin;
-Merhabalar sahibindenden xxx ilanınız için aradım bilgi alabilir miyim?
veya
-Merhaba sahibindenden xxx ilanınız için aradım kargo yapıyor musunuz?
Bu tarz bir muhabbette ikincisine eğer evet buyurun dersen adam parayı elden veya kripto olarak ödedim o da telefonda kargo yapacağını söyledi der ve para ile ürünü alır. Üstüne dosya masrafını da sen ödersin.
Adam dedi ki merhaba gece gece rahatsız ediyorum sahibnden ilan için dedi sonra evet buyrun dedim direk kapadi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam virgül kullanın.
Tamam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yuzarsef
Adam dedi ki merhaba gece gece rahatsız ediyorum sahibnden ilan için dedi sonra evet buyrun dedim direk kapadi
Direkt birebir aynı konuşma geçtiyse sıkıntı yok. Fakat kısık sesle de olsa bir şey diyor ise arada mesul olma ihtimalin var. Operatörler tarafından konuşma kaydı mahkemelik bir durum olur ise verilir direkt dediğin gibi dediyse yasal olarak bir sıkıntın olmaz.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
muhammed samet
Direkt birebir aynı konuşma geçtiyse sıkıntı yok. Fakat kısık sesle de olsa bir şey diyor ise arada mesul olma ihtimalin var. Operatörler tarafından konuşma kaydı mahkemelik bir durum olur ise verilir direkt dediğin gibi dediyse yasal olarak bir sıkıntın olmaz.
Hocam sesi çocuk gibiydi

Garip konuştu sanki böyle heycanliymis gibi

Peki hocam dediginiz şeyler ile ilgili önceden önlem olarak yapabileceğim bir şey var midir

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yuzarsef
Hocam sesi çocuk gibiydi

Garip konuştu sanki böyle heycanliymis gibi

Peki hocam dediginiz şeyler ile ilgili önceden önlem olarak yapabileceğim bir şey var midir
O zaman bişi olmaz takma kafana.

Yok zaten gereklide değil

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
muhammed samet
Top Bottom