Morchies
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
kanka o kafasına göre yapıyor galiba ya bilen varsa beni de yeşillendirsinWhatsapp messengeri kendisi depoladığını iddia ediyor ama saklama alanında 10 gb gözüküyor bunu nasıl düzeltebşlirim? eskiden gayet de kendisi saklıyordu telefonda değildi
canım benim anlatmak istediğim o değil. icloud whatsappı 5gb olarak yedeklediğini ve sakladığını iddia ediyor ama telefonda 10gb yer kaplıyor. hayır whatsappta da öyle 10 gblik birBen Whatsapp ayalara gidip kendim manuel haftada 1 yedekle derim yedekleme ayarim ise gunlu ama bunu sikistirarak yaptigi icin arada oyle boyut farkliliklari olmasi normal bu arada direk veriyi atmiyor kopyala yapistir yapip, sen yedekleme sonrasi Whatsapp onbellegini veya resimleri vesaire silebilirsin, silmez yedekleme yapsa bile whatsapp'in kapladigi yer artacak. Sen su sekilde dusunuyorsun galiba yedekleme yaptikca, whatsappin kapladigi yer azalacak?
Hocam bende demek istiyorum ki uygulama icerisinden bakildiginda bende 2.5GB olarak gozukuyor ama sizin attiginiz ilk resimde yani 10GB verilan yere gittigim zaman 4GB olarak gozukuyor, oradan whatsapp'a tikladigi zaman uygulama boyutu 255Mb, belgeler ve veriler de 3755Mb olarak gozukuyor, demek istedigim whatsapp icinden bakinca az goruyorum dedinizya o sadece medyayi gosteriyor bunun disinda bir ton veri var ayarlda gosterdigi gibi. Manuel yedekleme yapip, whatsappi temizleyin duzelecektir. hem iCloud hem de whatsapp icinden bir kere manuel yapin, whatsappi temizleyin daha sonra telefonda kapladigi alan azalacak bunda yanlis bir sey gormuyorum ben. Cunku telefonunuza yedekleyemez ne Andorid'te ne de IOS'ta telefona yedekle diye bir sey yok Whatsapp'ta. Anlattigim durumdan kaynaklaniyor bu. Ayarlardan bakinca, sizin uygulama icinden baktiginizdan daha fazla gostermesi uygulama sadece medya boyutunu hesapliyor, Ayalar ise tum verileri.canım benim anlatmak istediğim o değil. icloud whatsappı 5gb olarak yedeklediğini ve sakladığını iddia ediyor ama telefonda 10gb yer kaplıyor. hayır whatsappta da öyle 10 gblik bir
şey yok uygulama içinde 130mb harcadigini söylüyor telefonum whatsapp yedeklemesini icloudda değil direkt telefonun içinde saklıyor onu anlatmaya çalışıyorum