IOS İcloud unutulmuş iphone 11 almak (faturalı)

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
arkdaşlar alsam açabilir miyim faturasıda varmış

Faturasıyla beraber açtırılıyor diye biliyorum ama 15 günlük bir süreç oluyor belki daha fazla.

Fatura ile açılır ama sen alırsan açamazsın tahminen. Fatura senin adına kayıtlı değil, İCloud senin adına kayıtlı değil.

sizce almak mantıklı açılmama gibi risk var mı
Risk var çünkü faturanın yanında kimlik ibrazı da gerekiyormuş. Faturada yazılı olan kişinin kimliği gerekiyor verir mi bilmiyorum. Ne kadar ucuza alacaksınız bu cihazı ? Eğer 1-2 bin tl ise hiç değmez olmazsa başınız çok ağrır.

Risk var çünkü faturanın yanında kimlik ibrazı da gerekiyormuş. Faturada yazılı olan kişinin kimliği gerekiyor verir mi bilmiyorum. Ne kadar ucuza alacaksınız bu cihazı ? Eğer 1-2 bin TL ise hiç değmez olmazsa başınız çok ağrır.
4200₺ ye alacağım

4200₺ ye alacağım
Kardeşim çok büyük ihtimal çalıntı olma ihtimali var. Ekran kasa fiyatına kimse bunu vermez ki öyle bir durumda yedek parça olarak kullanıyorlar. tavsiye olarak bu tür telefonlardan uzak dur. Başın ağrıyabilir. Bir iki photoshop la istediğin evrağı belgeyi yapabiliyorsun. Kimlik sahibine faturanın resmini iste ve ulaşmaya çalış ( aynı kişiler olması muhtemel ) eğer ulaşabilirsen kendisi ile beraber iphone gidip açtırma ihtimali olabilir mi diye konuş. Duruma göre yön belirle. Bana kalırsa o telefondan koşarak uzaklaş.

Kardeşim çok büyük ihtimal çalıntı olma ihtimali var. Ekran kasa fiyatına kimse bunu vermez ki öyle bir durumda yedek parça olarak kullanıyorlar. tavsiye olarak bu tür telefonlardan uzak dur. Başın ağrıyabilir. Bir iki photoshop la istediğin evrağı belgeyi yapabiliyorsun. Kimlik sahibine faturanın resmini iste ve ulaşmaya çalış ( aynı kişiler olması muhtemel ) eğer ulaşabilirsen kendisi ile beraber iphone gidip açtırma ihtimali olabilir mi diye konuş. Duruma göre yön belirle. Bana kalırsa o telefondan koşarak uzaklaş.
bende şüpheleniyorum çok ucuz fiyatı birde açılsa neden kendi açmasın

bende şüpheleniyorum çok ucuz fiyatı birde açılsa neden kendi açmasın
Almakla uğraşılmaz hiç kimse mal değil herkes biliyor onun açılabileceğini müşteri hizmetlerini arasa bile öğrenir sırf bundan dolayı 4200 e satmaz o telefonu. Hiç bulaşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,378
Üyeler
184,155
Son üye
bilo3113
Geri