ID-Cooling SE-214-XT Bu sistemime ve kasama uyar mı?

Benzer olur , fan rpmleri maksimum 60 derecelerde çalışmak için ayarlıyor (ortalama olarak) için rahat olsun . 12400f ile de kullandım . 65 i geçtiğini hatırlamıyorum . Gönül rahatlığı ile al.
Peki Adobe programlarında yada autodesk de 3D için kullanırken yeterli olur mu?

Yüksekliği yeterli. 224XT alabilirsiniz daha iyi.

Peki Adobe programlarında yada autodesk de 3D için kullanırken yeterli olur mu?
Olur kardeşim , ben de kullanıyorum youtube için , için rahat olsun . 12400f çoklu çekirdekte zaten vaat ettiği boost frekansın minimum 300 mhz altında çalışıyor , sıcak çalışan bir işlemci değil.

Olur kardeşim , ben de kullanıyorum youtube için , için rahat olsun . 12400f çoklu çekirdekte zaten vaat ettiği boost frekansın minimum 300 mhz altında çalışıyor , sıcak çalışan bir işlemci değil.
Tamamdır, muhtemelen bunu alırım o zaman. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

Merhaba kardeşim 3 gün önce Performax PERFAN-120-H bu soğutucuyu bir arkadaşımın tavsiyesi sonucu aldım se 224 xt argb modelinin aynısı aralarında hiçbir fark yok ve 500 tl
i5 11400f in ne kadar sıcak çalıştığını duymuşsundur cinebench r23 testi yaptım max 64-65 dereceleri gördü
f/p olarak belki bu soğutucuyu almayı düşünebilirsin se224xt argb özellikleriyle gramına kadar birebir aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,803
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri