Alıntıyı görüntüle
İşaretlediğim yerler için bi parça gerekli ama onu bulamadım soğutucunun içinde. Nasıl yapacağım?
attim ya bro linkiSıkıntı takmakta değil de o gösterdiğim boşluklarda bir şeyler olması lazım onlardan yok
Söylediğiniz CPU Soğutucu'nun braketi normal AMD stok soğutucu braketinden farklı, soğutucuyla beraber gelmeli. Ama bahsettiğiniz şey stok soğutucu braketi ise eğer kasa sistem kasa içindeyken monte ediyorsan, arkaya düşmüş olabilir.Sıkıntı takmakta değil de o gösterdiğim boşluklarda bir şeyler olması lazım onlardan yok
Videoda iki tane demir var. Onlar çıkmadı mı?Sıkıntı takmakta değil de o gösterdiğim boşluklarda bir şeyler olması lazım onlardan yok
Söylediğiniz CPU Soğutucu'nun braketi normal AMD stok soğutucu braketinden farklı, soğutucuyla beraber gelmeli. Ama bahsettiğiniz şey stok soğutucu braketi ise eğer kasa sistem kasa içindeyken monte ediyorsan, arkaya düşmüş olabilir.
Onlar çıktı da anakarttaki boşluklar için küçük somon gibi bişi lazım onları bulamadımVideoda iki tane demir var. Onlar çıkmadı mı?
Hayır, kasanın arka panelini açıp orayı kontrol edin. Anladığım kadarıyla düşmüş.Alıntıyı görüntüle
Şuna mı yapıştı ki. Şimdi söktüm de kasadan
yemin ederim 2 saat enayi o parçayı aradımBen stok fanı çıkartıp takarken arkaya düşmüştü. 15dk bir şey eksik demiştim. Arkaya düşmüştür büyük ihtimal.
Sistemi 2. El mi aldınızAlıntıyı görüntüle
İşaretlediğim yerler için bi parça gerekli ama onu bulamadım soğutucunun içinde. Nasıl yapacağım?