Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Id cooling se224xts 5700x3d için yeter mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Güzelkaya
Merhabalar yeni bir işlemci aldım Ryzen 7 5700X3D bu işlemciyi başlıktaki soğutucu soguturmu genellikle oyun oynuyorum çoğunlukla cs2 normalde 5600x de kullanıyordum ve sıcaklıklar gayet iyidi ama x3d islemcilerin daha fazla ısındığını öğrendim yani kısaca sogutucu yeterli olurmu yoksa sıvı sogutucuya mı geçmem gerek?

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Yiğit Karakuzu
Yeterli olur bunun yerine thermalright phantom spirit daha iyi diye biliyorum ikiside aynı fiyat civarlarında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Güzelkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeterli olur bunun yerine thermalright phantom spirit daha iyi diye biliyorum ikiside aynı fiyat civarlarında.
Hocam zaten elimde id cooling se224xts var yeterli olurmu diye sordum yoksa sivi sogutucuya yukselticem zaten ama yeterli olur diyorsaniz bu soğutucuda kalicam cevabınız için teşekkürler

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,434
İsim
efe araci
Hocam zaten elimde id cooling se224xts var yeterli olurmu diye sordum yoksa sivi sogutucuya yukselticem zaten ama yeterli olur diyorsaniz bu soğutucuda kalicam cevabınız için teşekkürler
yeterli olur o soğutucu sıvı alıcaksanız minimum 360m alın hocam 240mm önermiyoruz forumca çok nadir durumlar harici,240mm den daha iyi phantom spirit peerlees assasin var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Güzelkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeterli olur o soğutucu sıvı alıcaksanız minimum 360m alın hocam 240mm önermiyoruz forumca çok nadir durumlar harici,240mm den daha iyi phantom spirit peerlees assasin var.
Evet zaten genellikle cs2 oynuyorum hocam öyle zaten aman aman işler yapmıyorum bide konudan bağımsız olucak ama bu işlemci cs2 de fark yaratirmi 5600x den geçtim ve ekran kartım 3060 ti bu işlemciyi baya önerdikleri için aldim ne düşünüyorsunuz? Alma sebebim monitörum 165 hz ve dm lerde yenileme hızının sınırlarina geliyordu ve kasmalar oluyordu oyunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,875
Üyeler
172,561
Son üye
Ekrem veba
Top Bottom