Neler Yeni

ID-COOLING XF-12025-SD-W fan alınır mı 75cfm 50 lira

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Az önce attığım hiçbir fandan hayır gelmez. 50 lira bütçen varsa ID Cooling al geç
link var mı ben baktım ama en ucuz 72 lira ve molexsiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce attığım hiçbir fandan hayır gelmez. 50 lira bütçen varsa ID Cooling al geç
veya bu fan Arctic F12 PWM PST AFACO-120P0-GBA01 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Arctic P12 de iyi bir fandır. Alınabilir. F12 değil de P12 daha mantıklı.
ama fiyatı 120 lira ve bende kasada 2 fan var 2 tane almak istiyordum da öyle olırsa 1 tane alacağım dediğin fan bu mudur iyi midir ama sanırım dediğin fan da da molex girişi yok benim anakartta yer yokta bu fan

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ama fiyatı 120 lira ve bende kasada 2 fan var 2 tane almak istiyordum da öyle olırsa 1 tane alacağım dediğin fan bu mudur iyi midir ama sanırım dediğin fan da da molex girişi yok benim anakartta yer yokta bu fan
Anakartında yer yoksa fan çoklayıcı alabilirsin.
Evet bahsettiğim fan senin dediğin

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Anakarttaki fan girişini çoklayacak
internetten baktığım da 3 lü 50 liradan az bulamadım gidip pccilere baksam ucuza bulamam dimi fan fiyatında çoklayıcı alacam yoksa :(

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
internetten baktığım da 3 lü 50 liradan az bulamadım gidip pccilere baksam ucuza bulamam dimi fan fiyatında çoklayıcı alacam yoksa :(
Molex kullanan fanlar çok kötü. Bu yüzden fan çoklayıcı almalısın her türlü

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
direk psu ya bağlayacağım girişi var mı bulamadım ben de molexden bahsediyorum ses yapar mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sh1n agam bi bakarmısın memnun musun bu siteden mi aldın ses yapar mı
yüksek hızlarda sesli çalışıyor yani o hava akışı baya duyuluyor ama birkaç hız ayarı yaparsan güzel olur. Performansı güzel fiyatı on numara son hızda baya sesli çalışıyor ki son hızda çalıştırmana gerek yok Mazallah işlemcin ekran kartın hava akışından uçup gider felan ben karışmam. Ha Akasa Viper'e de güya ultra sessiz çalışır diyorlar son hızına onunda baktım baya ses yapıyor bir farkı yok.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
yüksek hızlarda sesli çalışıyor yani o hava akışı baya duyuluyor ama birkaç hız ayarı yaparsan güzel olur. Performansı güzel fiyatı on numara son hızda baya sesli çalışıyor ki son hızda çalıştırmana gerek yok Mazallah işlemcin ekran kartın hava akışından uçup gider felan ben karışmam. Ha Akasa Viper'e de güya ultra sessiz çalışır diyorlar son hızına onunda baktım baya ses yapıyor bir farkı yok.
peki molexten bağlarsam hızını ayarlama gibi bi seçeneğim olamaz dimi anakartımda egzozun orada var fan girişi egzoz takılı cpu fanı dolu öndeki fanda molexe bağlanmış

Top Bottom