Hangisi daha iyi sence 240lık benim attığım mı yoksa senin 240lık mı?Onun 360lığını alacaktım ama sonradan vazgeçip bunun 360mm olanını aldım. 1 aydır kullanıyorum. Memnunum.
Raijintek ORCUS 240 RBW 240mm Radyatörlü Adreslenebilir ARGB Led Fanlı, Kumandalı, Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutma | Teknobiyotik
Orcus240-RBWwww.teknobiyotik.com
Ben şuan hiç soğutmaya sahip olmasam ve 240mm sıvı soğutma alacak olsam Raijintek olanı alırdım.Hangisi daha iyi sence 240lık benim attığım mı yoksa senin 240lık mı?
Ben şuan hiç soğutmaya sahip olmasam ve 240mm sıvı soğutma alacak olsam Raijintek olanı alırdım.
Sende iki soğutucuya da bak incele, kafana hangisi yatarsa onu alabilirsin.
Modeli ve tasarımı farklı. İkisine bakınca anlarsın zaten.Bunun farkı nedir senin attığından?Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu - Soğutucu Haftası - NİSAN FIRSATLARI | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bunun farkı nedir senin attığından?Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu - Soğutucu Haftası - NİSAN FIRSATLARI | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com