Neler Yeni

İdeal Su mu Berrak Su mu?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
19 litre damacana su aldığım bayiyi değiştirdim. Yeni bulduğum bayide bu 2 marka var, fiyatları aynı.

Sizce hangisi tercih edilmeli? Bu 2 markadan kullanıp memnun kaldığınız var mı
İki Markayıda İlk Kez Duyuyorum Ama Su Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Birkaç Madde Var.

Ph /7.2 İle 8.5 Arası Tercih Edin
Suyun Çıkarıldığı Yer /Yani Dogal Kaynaklardanmı Çıkarılıp Paketleniyor
İçindeki Mineraller /Sodyum,Florür,Klorür Gibi Bunların İdael Değerlerine Ufak Bir Araştırmayla Erişebilirsiniz.

Ekstradan Suyun Sert Olması Gerekir Yumuşak Sular İşlenmiştir Ve Vücuda Faydası Yoktur Yani Yumuşak İçim Diye Reklam Yapılan Suların Hiçbir Faydası Yoktur Suyun Biraz Sert Boğazdan Zor Geçen Yapıya Sahip Olması Gerekir.

Ama Birde Bunlar Çok Uğraştırıcı Derseniz Daha Kolay Bir Yolda Var Su Sudur Götür Gitsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,029
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Saf suyun insan vücuduna hiçbir yararı yok. Sadece boğazını ıslatmış olursun.
Biliyorum, iki suyu karşılaştıracak bir şey bulamadım, en karşılaştırılabilir ne var diye düşündüm aklıma bu geldi.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hepinize yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
İdeal zaten yıllardır BİM'de satılan suymuş, daha önce topluca paket olarak alıp tüketiyordum memnundum. Onda karar kıldım, dediğiniz gibi su sudur yav nolacak :D

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
19 litre damacana su aldığım bayiyi değiştirdim. Yeni bulduğum bayide bu 2 marka var, fiyatları aynı.

Sizce hangisi tercih edilmeli? Bu 2 markadan kullanıp memnun kaldığınız var mı? :)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
19L olarak aldığınız günleri sayın ve bir hesaplama yapın. Biz sürekli 5L'lik sulardan alıyorduk hesap yaptık ve arıtma yaptırmak daha uyguna geldi. :D
Babamı da ikna ettikten sonra arıtma olayı çözüyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Top Bottom