Neler Yeni

Ideapad Gaming 3 Ekran Sorunu

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
Arkadaşlar ideapad gaming 3 laptop. Ips ekran olduğu için o sarı ışık sızmaları fotoda öyle görünüyor. Onda sorun yok o zaten öyleydi. Lakin şu attığım kırmızı çizgi en fazla 2-3 gündür olmuştur. Daha taksidi bitmedi pc nin. Gözüm gibi bakarım kyk kredisiyle ödemeye çalışıyorum. Ve hep silerim temizlerim ederim. Acaba çok silmekten mi oldu neoldu lütfen acil yardım edin ne yapmam gerekiyor lenovo temsilcisine de ulaşamadım YARDIM EDİN NEDİR BU ?

Ekler

• IMG-20210623-WA0078.jpg
    IMG-20210623-WA0078.jpg
    254.5 KB · Hit: 73

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Arkadaşlar ideapad gaming 3 laptop. Ips ekran olduğu için o sarı ışık sızmaları fotoda öyle görünüyor. Onda sorun yok o zaten öyleydi. Lakin şu attığım kırmızı çizgi en fazla 2-3 gündür olmuştur. Daha taksidi bitmedi pc nin. Gözüm gibi bakarım kyk kredisiyle ödemeye çalışıyorum. Ve hep silerim temizlerim ederim. Acaba çok silmekten mi oldu neoldu lütfen acil yardım edin ne yapmam gerekiyor lenovo temsilcisine de ulaşamadım YARDIM EDİN NEDİR BU ?
ver garantiye rahat ol sorunun çözülecektir kullanıcı hatası olduğunu sanmıyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,868
İsim
.
Ne ile sildin ? Ekran ile plastik ekran kapağı ile lcd bağının arasına su kaçtı mı ?

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle başlık mı olur?
Elim ayağıma dolaşmış kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne ile sildin ? Ekran ile plastik ekran kapağı ile lcd bağının arasına su kaçtı mı ?
Nemli peçete kağıdıyla siliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ver garantiye rahat ol sorunun çözülecektir kullanıcı hatası olduğunu sanmıyorum
İnşallah çözerler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,955
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom