Yardım İdefix güvenilir midir

Reaksiyon skoru
0
İdefix'ten 50 bin liraya linkini verdiğim laptopu alacaktım ancak ödemeyi banka sürekli güvenlik nedeniyle reddetti bankayı aradığımda ise bu sitede yapılan alışverişler güvenlik nedeniyle kartınızda engellenmiştir dediler ve istersem emgeli kaldırabileceklerini söylediler.
Satıcı firma Beta Plus Tr güvenilir olduğunu düşünüyorum diğer birçok mağazada da aynı ürünün satışını gerçekleştiriyorlar fakat en uygun İdefix'te olduğu için almak istedim. Sizce İdefix'ten bu tarzda bir teknoloji alışverişi yapmak güvenli midir?

herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum ancak idefix ve beta plus tr satıcısı güvenilir olduğunu söyleyebilirim bir diğer adları gaming gen hatta diye biliyorum

İdefix'ten 50 bin liraya linkini verdiğim laptopu alacaktım ancak ödemeyi banka sürekli güvenlik nedeniyle reddetti bankayı aradığımda ise bu sitede yapılan alışverişler güvenlik nedeniyle kartınızda engellenmiştir dediler ve istersem emgeli kaldırabileceklerini söylediler.
Satıcı firma Beta Plus Tr güvenilir olduğunu düşünüyorum diğer birçok mağazada da aynı ürünün satışını gerçekleştiriyorlar fakat en uygun İdefix'te olduğu için almak istedim. Sizce İdefix'ten bu tarzda bir teknoloji alışverişi yapmak güvenli midir?
Sanal kart kullanıyorsan pek sorun olmaz. Büyük ihtimalle bazılarının kartı patlamıştır banka ona önlem almıştır pazarama da başıma geldi o olay.

hocam güvenilir iste bankayı arayın actırın yahu

Sıkıntı olmaz gibi geliyor bana da neyse alıp görücez artık

Betaplus = gaming.gent.tr
idefix ise güvenilir.

Hesap sahibi ile kart sahibi aynı olmasını kontrol eder. Fraud işlem yaptığınızı düşünürse manuel onaya düşürürler siparişleri.

Geri