yürüyenadam
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
İdefix'ten 50 bin liraya linkini verdiğim laptopu alacaktım ancak ödemeyi banka sürekli güvenlik nedeniyle reddetti bankayı aradığımda ise bu sitede yapılan alışverişler güvenlik nedeniyle kartınızda engellenmiştir dediler ve istersem emgeli kaldırabileceklerini söylediler.
Satıcı firma Beta Plus Tr güvenilir olduğunu düşünüyorum diğer birçok mağazada da aynı ürünün satışını gerçekleştiriyorlar fakat en uygun İdefix'te olduğu için almak istedim. Sizce İdefix'ten bu tarzda bir teknoloji alışverişi yapmak güvenli midir?
www.idefix.com
Satıcı firma Beta Plus Tr güvenilir olduğunu düşünüyorum diğer birçok mağazada da aynı ürünün satışını gerçekleştiriyorlar fakat en uygun İdefix'te olduğu için almak istedim. Sizce İdefix'ten bu tarzda bir teknoloji alışverişi yapmak güvenli midir?
Gameraider FLUX GR16 i7-14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB 115W 16 inç 2.5K QHD+ 180Hz FDos Gaming Laptop - idefix
Gameraider FLUX GR16 i7-14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB 115W 16 inç 2.5K QHD+ 180Hz FDos Gaming Laptop ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Notebook / Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.