IDEFIX'ten Samsung S25+ alınır mı?

TheburuQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
site güvenilir

Yukarıdaki linklerde en ucuz S25 Pluslar var. IDEFIX güvenilir mi?
hocam bence bu fiyata s25+ almayın
eğer özellikle samsung almak gibi bir amacınız yoksa honor magic 7 pro çok daha iyi bir tercih olucaktır

Idefixte sıkıntı yok ama özel satıcıları ben pek güvenilir bulmuyorum nedense, azıcık daha verip resmi hb satıcısından almak daha mantıklı geliyor.

hocam bence bu fiyata s25+ almayın
eğer özellikle samsung almak gibi bir amacınız yoksa honor magic 7 pro çok daha iyi bir tercih olucaktır
Dediğiniz telefona baktım. Arka tasarımını çok kötü yapmışlar. s400'e benziyor :) ve biraz daha kaba duruyor bence. Özellikleri samsung'a benziyor, inceledim. Fakat fiyat olarak samsung daha ucuz. Aralarında 3k var. Ben tercihimi samsung tarafında kullanacağım. Öneri için teşekkürler.

Son düzenleme:
Dediğiniz telefona baktım. Arka tasarımını çok kötü yapmışlar. s400'e benziyor :) ve biraz daha kaba duruyor bence. Özellikleri samsung'a benzer. Fiyat olarak samsung daha ucuz. Ben tercihimi samsung tarafında kullanacağım. Öneri için teşekkürler.
Samsung ile honoru kiyaslayanlara bakmayin 2 3 sene sonra honorun yazilim destegi bitecek kalite ve stabilizasyon konusunda samsung ile kiyaslanamaz guzel cihaz s25+

Samsung ile honoru kiyaslayanlara bakmayin 2 3 sene sonra honorun yazilim destegi bitecek kalite ve stabilizasyon konusunda samsung ile kiyaslanamaz guzel cihaz s25+
Honor un görüntüsü gerçekten rezalet hocam bir de. Çok kaba. Bol donanımlı şişko patates gibi

Geri