multiplayer'ı olan oyunlar mı ?güvenilir ama bazı oyunları blackliste alman lazım ban yiyebilirsin
evet, ama hepsi değil, internette varmultiplayer'ı olan oyunlar mı ?
teşekkürler umarım bir şey olmaz yeni oyun almak istiyorum fakat 20 lira kadar bakiyem eksik inşallah işe yararevet, ama hepsi değil, internette var
telefon versiyonu da mı var ? Appstore de mevcut mu acaba ?telofonda ıdle daddy diye bir program vardı onu kullandım gayet iyi çalışıyor ve bi sıkıntı çıkmadı ıdle master da da bi sıkıntı çıkacağını sanmam
google play de vardı appstore da yok galiba ama emin değilim bi bak istersentelefon versiyonu da mı var ? Appstore de mevcut mu acaba ?
Güvenli mi konusuna güvenilir veya güvenilir değil demek doğru olmaz sonuç olarak 3.uygulama o yüzden güvenilir değildir ama kullananlara göre ve kendim kullandığıma göre yorum yaparsak sorun olmadı.Hesabımda yığınla oyun var ve indirip oynanıyorum bile. Acaba hesabım banlanır mı ? Veya çalınma , pcye virüs bulaşma gibi durumlar olur mu ?
Kullanan varsa bilgilendirebilir mi ?
Kullandım, sorun yaşamadım.Hesabımda yığınla oyun var ve indirip oynanıyorum bile. Acaba hesabım banlanır mı ? Veya çalınma , pcye virüs bulaşma gibi durumlar olur mu ?
Kullanan varsa bilgilendirebilir mi ?