kanka yapıyrum ama çevrım dışında envantere girilmiyor ve başka oyun oynayamıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
Ekle ark
Oynamaman lazım zaten ban yersin sakın oynama.kanka yapıyrum ama çevrım dışında envantere girilmiyor ve başka oyun oynayamıyorum
peki çevrım dışı modda envantere falan girilmiyor sendedemi öyle hocam @James GgOynamaman lazım zaten ban yersin sakın oynama.
Yani şunu sorayım ozaman çevrim dışı modda kazanılıyormu kazanılmıyormuBen telefondayım ama pcdeyken sadece mesaj atma yerine giremiyordum ekstra cs filan oynama Vac ban yersin.
Çevrimdışı mod sadece senin steamda olmadığını söylüyor arkadaşlarına yani alakası yok uygulamanın çalışmasıyla sadece bildirim için.kazanılıyor yanjYani şunu sorayım ozaman çevrim dışı modda kazanılıyormu kazanılmıyormu
Kesinlikle master dady çok zor ya yandan uygulamayı siliyorum unutup baştan tek tek seçmek zorunda kalıyorum tartışmazsın master.iddle master mı iyi iddle dady mi denedinmi?
Şansına bağlı bazı oyunlar 14-20 krş veriyor bazıları 1-2 TL ben kendi paramla yapmadım biraz arkadaşım attı birazda bu steamin verdiği kış indirimi koleksiyon kartlarından geldi şuan 185 tane var 50 tane daha gelicek 15 tane filan daha oyun aldım.20 krştan 1,5 TL ye kadar kartlar var yani indirim bittiğinde satıcam 1 ay sonra filan 100 liranın üstünde gelir muhtemelen.Hocam deyiyor mu yani Max ne kadar kart düşürüp satabilirsin ki Yani soriyorum yapanlara iyi kazandırıyor mu 40 TL var steamda şuan girsem katlar miyim 2ye 3e
Kendi paranızla girmiş olsaydınız uğraşiniza deydiğini dusunuyor musunuzŞansına bağlı bazı oyunlar 14-20 krş veriyor bazıları 1-2 TL ben kendi paramla yapmadım biraz arkadaşım attı birazda bu steamin verdiği kış indirimi koleksiyon kartlarından geldi şuan 185 tane var 50 tane daha gelicek 15 tane filan daha oyun aldım.20 krştan 1,5 TL ye kadar kartlar var yani indirim bittiğinde satıcam 1 ay sonra filan 100 liranın üstünde gelir muhtemelen.
Yani 40 TL'ye dikkatli şecerek zarar etmessin mesela ama bazı oyunlardan 5-10 krş kâr edersin tabi ama oyun sana kâr kalır birde bazı oyunlar var mesela açtığın an başarım puanı filan var..Kendi paranızla girmiş olsaydınız uğraşiniza deydiğini dusunuyor musunuz