Bana 160 kartı 23+7-8 liraya verdi ama bazı kartlar 10 krş oluyor .d20 liralık oyun aldım 131 kart kaldı diyor bakalım ne kadar kazancam
altın kart düşürmek lazım ya şansa geliyor heralde o daBana 160 kartı 23+7-8 liraya verdi ama bazı kartlar 10 krş oluyor .d
Parlak kart evet baya zor düşüyor bana 1 tane düştü sadece oda 1 lira ediyor.daltın kart düşürmek lazım ya şansa geliyor heralde o da
402322960 hocam arkadaş kodum bu bakarmısınız rica etsem ne gibi eksiklerim var daha 30 tlm varParlak kart evet baya zor düşüyor bana 1 tane düştü sadece oda 1 lira ediyor.d
hangi oyunları aldınız hocam20 liralık oyun aldım 131 kart kaldı diyor bakalım ne kadar kazancam
öeneri oyunun var mı şuan steamde 14tl varMerak edenler için 200 e yakın kart oldu aldığım oyunlara bakabilirsiniz hepsi bu İndirimlerde alındı kart veren yani tanesini 1 liradan satsam 1-2 ay sonra güzel bence 200 lira 3 TL'ye başladım
1420112469
buda son 2 haftada .d
son 2 haftada 328.0 saat
En son oynadığım oyunlara bakabilirsin.ark kodum yukardaöeneri oyunun var mı şuan steamde 14tl var
kart kasmak için
2 haftada bilmem hiç saymadım bereketi kaçmasınMerak edenler için 200 e yakın kart oldu aldığım oyunlara bakabilirsiniz hepsi bu İndirimlerde alındı kart veren yani tanesini 1 liradan satsam 1-2 ay sonra güzel bence 200 lira 3 TL'ye başladım
1420112469
buda son 2 haftada .d
son 2 haftada 328.0 saat
Knk Nasıl yani Öneri oyun istiyorsan şey yap işte oynadığım oyunları en çok oynamadan filtrlere GTA 5 Csgo dışında geneli kart veriyor zaten onları al402322960 hocam arkadaş kodum bu bakarmısınız rica etsem ne gibi eksiklerim var daha 30 tlm var
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi oyunları aldınız hocam
Helal ben daha satmadım 200 kartla fiyatlar artınca 100 lira alırım diye düşünüyorum 40 krş üstü kartlar genelde2 haftada bilmem hiç saymadım bereketi kaçmasın
Net kâr : +100tl (270 oyun)
Knk ben alt hesap açıp kasıom bide sen düşünKnk Nasıl yani Öneri oyun istiyorsan şey yap işte oynadığım oyunları en çok oynamadan filtrlere GTA 5 Csgo dışında geneli kart veriyor zaten onları al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Helal ben daha satmadım 200 kartla fiyatlar artınca 100 lira alırım diye düşünüyorum 40 krş üstü kartlar genelde
Açgözlü Banaz(!) Eklesene beni oynarız bı araKnk ben alt hesap açıp kasıom bide sen düşün
Paraları denklestiriyim önce
Ama böyle yapa yapa piyasa gg oluyo indirimde droplandı baya kart en son cp77 yi 60 tl attım 125 geri döndü banaKnk ben alt hesap açıp kasıom bide sen düşün
Paraları denklestiriyim önce
İstek at eklerimAçgözlü Banaz(!) Eklesene beni oynarız bı ara