Spordan 1 saat önce min. yemek yenmez.Ayrıca enerji içeceği içmeye ne gerek var?Spor salonuna gidiyorum, voleybol idmanına. 15 yaşındayım, dün idmandan önce 355 ml monster içtim ve midem baya kötüydü. İdmandan önce beslenmelimiyim? Enerji içeceği içilmeli mi
Spor salonu çok yakın değil, 1 saat önceden çıkıyorum. O yüzden marketten alıp dışarda yiyorum geneldeİdmandan önce hafif şeyler yemeni öneririm. Mesela haşlanmış yumurta akı yiyebilirsin.
Enerji versin diyeSpordan 1 saat önce min. yemek yenmez.Ayrıca enerji içeceği içmeye ne gerek var?
yapma knkSpor salonu çok yakın değil, 1 saat önceden çıkıyorum. O yüzden marketten alıp dışarda yiyorum genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Enerji versin diye
Allah affetsin yarım saattir "idamdan" diye okuyorum. Troll konu sandım, diyorum bu nasıl soru...Spor salonuna gidiyorum, voleybol idmanına. 15 yaşındayım, dün idmandan önce 355 ml monster içtim ve midem baya kötüydü. İdmandan önce beslenmelimiyim? Enerji içeceği içilmeli mi
İdmandan 1-2 saat önce karbonhidrat ağırlıklı beslen. Enerji vermesi için Türk kahvesi veya filtre kahve içebilirsin.Spor salonuna gidiyorum, voleybol idmanına. 15 yaşındayım, dün idmandan önce 355 ml monster içtim ve midem baya kötüydü. İdmandan önce beslenmelimiyim? Enerji içeceği içilmeli mi
Spor yapmadan en az 45 dakika önce bir şeyler yemiş olman lazım. Spordan sonra yiyip yememek sana kalmış, çok ağır olmamak şartıyla spordan sonra atıştırabilirsin. Tadım'ın fındıklı barları var mesela, ben spordan çıkınca bir tane ondan yiyorum akşam yemeğine kadar yetiyor. Tabii senin spor saatine göre değişir bu durum ama dediğim gibi spordan önce ve sonra çok ağır şekilde beslenme, 45 dakika önce de mutlaka bir şeyler yemiş ol.Spor salonuna gidiyorum, voleybol idmanına. 15 yaşındayım, dün idmandan önce 355 ml monster içtim ve midem baya kötüydü. İdmandan önce beslenmelimiyim? Enerji içeceği içilmeli mi
Kesinlikle yanlış bilgi spordan 45dk önce yemek yenmez dalağı şişerSpor yapmadan en az 45 dakika önce bir şeyler yemiş olman lazım. Spordan sonra yiyip yememek sana kalmış, çok ağır olmamak şartıyla spordan sonra atıştırabilirsin. Tadım'ın fındıklı barları var mesela, ben spordan çıkınca bir tane ondan yiyorum akşam yemeğine kadar yetiyor. Tabii senin spor saatine göre değişir bu durum ama dediğim gibi spordan önce ve sonra çok ağır şekilde beslenme, 45 dakika önce de mutlaka bir şeyler yemiş ol.
Ben 3 yıldır spor yapıyorum. Spordan EN AZ 45 dakika önce bir şeyler yemiş olması lazım. Yukarıda da belirttiğim gibi ağır şeylerden bahsetmiyorum. Gidip lahmacun, iskender, 2 porsiyon döner yemeyecek herhalde. Bir soğuk sandviç, 2 yumurtalık omlet ya da direkt haşlanmış yumurta yiyip sporuna giderse vücudundaki yağlar, kaslar sporda daha da verimli hale gelir. Daha çok yağ yakar, kas yapar. Aç karnı ile giderse, vücudunda yeteri kadar protein ve besin olmayacağı için sporda yaptığı hareketler vücudundaki yağları yakmak yerine kasları yakar. Bu da kötü bir şeydir.Kesinlikle yanlış bilgi spordan 45dk önce yemek yenmez dalağı şişer