Bugun heyet raporu için kan ve idrar tahlili oldum ancak 2 yudum işeyebildim azıcık kaplıyor adam kapağını iyice kapat dökülmesin olmazsa yeni olursun dedi sizce olur mu taban kısmını kaplıyor zaten idrar tahlilini iğne ile alıp incelemiyorlar mı bi gıdım bile yeterli olması lazım sizce?
ınternetten kabın resmını acıp cızecem ne kadar işediğimi bir saniye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu kadar işedim sadece tabanını kucuk kaplıyor enıne tabana yayıldı dedıgım gıbı 20 ml fılan doldurmaya yaklasamadım bıle 2 3 yudum cıktı 2 3 yudum işedim sadece o siyah düz çizgi çektim onu tabanına göre hesap edin taban sayın siyah çizgiyi
2 saat önce verdim tahlili artık yapacak bişi yok bildiğin 2 yudum çıktı 2ml bile değildir yani kabın tabanına yayıldı enine yok ince
bu kadar işedim sadece tabanını kucuk kaplıyor enıne tabana yayıldı dedıgım gıbı 20 ml fılan doldurmaya yaklasamadım bıle 2 3 yudum cıktı 2 3 yudum işedim sadece o siyah düz çizgi çektim onu tabanına göre hesap edin taban sayın siyah çizgiyi
2 saat önce verdim tahlili artık yapacak bişi yok bildiğin 2 yudum çıktı 2ml bile değildir yani kabın tabanına yayıldı enine yok ince
orda tualetim gelmedi eve geldim o ardı ardına içtiğim 3 tane su şişesinin çişi şimdi acayıp geliyor