Neler Yeni

İett çalışanına taciz

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
(!Yaşı küçük olanların videoyu açmasını tavsiye etmiyorum!) Arkadaşlar video burada
Cinsiyetler yer değiştirseydi sizce ne olurdu ?

Son düzenleme:

samet4747

80+ Platinum
İster erkek ister kadın, hangi taraf yaparsa yapsın kötü. Ama ikisine de aynı tepki verilmeli.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
(!Yaşı küçük olanların videoyu açmasını tavsiye etmiyorum!) Arkadaşlar video burada
adil bir ülkede yaşamıyoruz başta kim olursa olsun böyle olamaz kadınlara öldürenlere ceza verilmez kadınlar yapınca sessiz kalınır SADECE ADALET İSTEDİK öğrencileri içeri atanda aynı kafa. bi de millet tiktok vs gibi sosyal medyada herşeyi yapıyor gibi gözükmek için herkesi herşeyi zorluyorlar allah bizi onlar gibi etmesin

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kanıt var, adamın yerinde olsaydım tacizden dava açardım

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
Bu kadına yapılsa neler olurdu adama ne yapmazlardı adam karşılık verseydi ittirseydi yere düşseydi adam işinden olur nerde adalet onlar direkt kadına şiddet diyip paylaşçaktılar ülkede adalet kalmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cinsiyetler yer dağiştirseydi adam full linç yerdi halk tarafından bizler tarafından

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben olsam göz yaşartıcı sprey ile uzaklaştırırdım.
Böyle yaratıklara yapılması gereken bu.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Ben olsam göz yaşartıcı sprey ile uzaklaştırırdım.
Böyle yaratıklara yapılması gereken bu.
Bu zaman da kadını haklı çıkartılardı. Adamı kadına sprey sıktı diye linç edelerdi . Adam da işinden olmamak için hiçbir şey diyemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sosyal medyada gördüm. Kız eğleniyor gülün geçin diyenler olmuş. Allah akıl fikir versin , ne diyeyim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İster erkek ister kadın, hangi taraf yaparsa yapsın kötü. Ama ikisine de aynı tepki verilmeli.
kadın taciz ederken
ay siz de ne kadar büyüttünüz kız sadece eğleniyor işte
erkek taciz ederken
aaa abi vurma aaaaaaaaa
kadın tacizinde kadını uzaklaştıran adam
ayy ne kadar berbat bir insan pis kadına el kaldırdı
malesef burada negatif bir ayrımcılık var bu olayda zaten kız her türlü haklı pardon haklı çıkıcaktı
iett çalışanı kızı geri itse kadın orayı alır kadın düşmanı der bu yüzden o bir şey de yapamadı

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Video fazla ileride, 30. saniyeden izleyin. Kızın yaptığı tamamen rezillik. Kadın olduğu için bütün erkekleri cinsel gücüyle alt edeceğini falan sanıyor.
Ne söylenebilir ki, bir erkek yaptığında yediği linç neyse bu kız da aynı linci yemeli. Tacizden farkı yok bu olayın, tamamen pislik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,524
Üyeler
163,672
Son üye
HexfeT
Top Bottom