Neler Yeni

İett çalışanına taciz

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Aynısını bir erkek yapınca İnstada ergen kız storylerine düşüyor. Ama bunu nedense hiç kimse paylaşmıyor. Kaç haber kanalında gördük bu haberi?
Evet, çünkü ülkede neyi savunduğunu bilmeyen, kadın erkek eşitliği altında erkeklere ölüm tweetleri atan yüzbinlerce feminazi var.
Bütün haber kanalları bunların üstünden prim yapacağını biliyor, o yüzden yapıyor. Eğer bunu haber yaparlarsa gelecek tepki şu: "E erkekler neler yapıyor pislikler blabla"
Ülkede kendine feminist diyenlerin %98i bunu akıl edemiyor. Kadın da yapsa erkek de yapsa farkı yok. Ama kadın yapınca "şaka" erkek yapınca "taciz" oluyor. Oysa ikisi de taciz :d

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
(!Yaşı küçük olanların videoyu açmasını tavsiye etmiyorum!) Arkadaşlar video burada
Cinsiyetler yer değiştirseydi sizce ne olurdu ?
Bu hoş değil, dostum gerçek hayatta karşıma böyle bir şey çıksa utanırım. Kendimden utanmam da bunun yanımda olmasından utanırım. Hayır anlamıyorum, başını sonunu da bilmiyorum ama bu aklı olanın yapacağı bir şey değil, bundan hoşlananlar veya bunu kötü bulmayanlar varsa da onlar da aynı zihniyetin parçasıdır diye düşünüyorum, trajikomik...

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Jdhf videoyu acmayacak kisi tanimiyor bide yasi kucuk acmasin diyosun daha cok açması için sebep oluyorsun hangimiz açmıyacak acaba
Ben küçükken bazı sitelere girdiğimde böyle uyarılar verdiğinde korkup kapatıyordum evime gelecekler diye. Bence işe yarıyor. Tabi yıllar önceydi bu olay. Artık kimse dinlemezde. Ben yine uyarımı yapayım

smsísmαíl

80+ Silver
bir erkek bunu yapsa twitterdaki beyinsiz feminaziler ayağa kalkardı

Excator23cm

80+ Gold
Sözde feminist ya da sözde artist twiter kullanıcılarının sesi çıkmıyor ama ikisinin cinsiyeti farklı olsaydı erkek şu anda hapisteydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,722
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom