Neler Yeni

Sosyal taciz ve zorbalik ile suçlandım

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Birdaha aramadilar değilmi dolandiricıdir bunlar
gerçek olsa evine evde kimse yoksa muhtara dava belgesi iletilir daha önce başka bir olaydan dava açtım dava ile ilgili herhangi bir şey olduğunda eve kağıt geliyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bir ara sabahın köründe mesaiye yeni başlamıştım
bir kadın beni aradı ve avukat olarak tanıttı kendini vsvs sabah daha afyonum patlamamış gerçek sandım tabii
daha sonrasında benzeri suçlardan adıma dosya açıldığını ve eğer uzlaşma parası vermezsem 7 yıla kadar hapis yatacağım söylendi. o anki stresle ne yapacağımı bilemedim ama tabii ki uzlaşma parasını da atmamıştım. daha sonrasında bunu her yerden engelledim. aradan birkaç saat geçti uyap'tan baktım adıma herhangi bir dosya yoktu bende yoluma devam ettim. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarik ciyan
bir ara sabahın köründe mesaiye yeni başlamıştım
bir kadın beni aradı ve avukat olarak tanıttı kendini vsvs sabah daha afyonum patlamamış gerçek sandım tabii
daha sonrasında benzeri suçlardan adıma dosya açıldığını ve eğer uzlaşma parası vermezsem 7 yıla kadar hapis yatacağım söylendi. o anki stresle ne yapacağımı bilemedim ama tabii ki uzlaşma parasını da atmamıştım. daha sonrasında bunu her yerden engelledim. aradan birkaç saat geçti uyap'tan baktım adıma herhangi bir dosya yoktu bende yoluma devam ettim. :D
En iyisini etmişsin herkese gönderiyorlar galiba ne zaman oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarik ciyan
Gerçek olsa şimdiye mahkemeye çıkardın zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskort sitelerinden geliyor bunlar geneldw

Yadachat