Sosyal taciz ve zorbalik ile suçlandım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Birdaha aramadilar değilmi dolandiricıdir bunlar
gerçek olsa evine evde kimse yoksa muhtara dava belgesi iletilir daha önce başka bir olaydan dava açtım dava ile ilgili herhangi bir şey olduğunda eve kağıt geliyor

bir ara sabahın köründe mesaiye yeni başlamıştım
bir kadın beni aradı ve avukat olarak tanıttı kendini vsvs sabah daha afyonum patlamamış gerçek sandım tabii
daha sonrasında benzeri suçlardan adıma dosya açıldığını ve eğer uzlaşma parası vermezsem 7 yıla kadar hapis yatacağım söylendi. o anki stresle ne yapacağımı bilemedim ama tabii ki uzlaşma parasını da atmamıştım. daha sonrasında bunu her yerden engelledim. aradan birkaç saat geçti uyap'tan baktım adıma herhangi bir dosya yoktu bende yoluma devam ettim. :D

bir ara sabahın köründe mesaiye yeni başlamıştım
bir kadın beni aradı ve avukat olarak tanıttı kendini vsvs sabah daha afyonum patlamamış gerçek sandım tabii
daha sonrasında benzeri suçlardan adıma dosya açıldığını ve eğer uzlaşma parası vermezsem 7 yıla kadar hapis yatacağım söylendi. o anki stresle ne yapacağımı bilemedim ama tabii ki uzlaşma parasını da atmamıştım. daha sonrasında bunu her yerden engelledim. aradan birkaç saat geçti uyap'tan baktım adıma herhangi bir dosya yoktu bende yoluma devam ettim. :D
En iyisini etmişsin herkese gönderiyorlar galiba ne zaman oldu

Gerçek olsa şimdiye mahkemeye çıkardın zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskort sitelerinden geliyor bunlar geneldw

Yadachat

WatsBa çekiyor tuzağa düşürüyor sonrası belli tacizdi 17 yaş falan

Son düzenleme:
Keşke dayı sana ses attığında malafatı salıp al buna da dava aç deseydin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.