Merhaba benim için önemli bir konu dün Telegram üzerinden biri ile sohbet ediyorduk birbirimize fotoğraf attık ama falan sonra fotoğraf istiyorsan WhatsApp'a geçelim dedi oradan devam ettik ve bu sürekli beni oyalıyordu fotoğraf atma konusunda ve cinsel organımı istiyordu ve bende attım hata yaparak aradan birkaç dk geçti cevap vermeyince, bende kapattıp yattım sabah uyandığımda bir sesli mesaj vardı ve bir dayı beni pedofilikle suçluyordu meğersem işletiyormuş, benim yaşım 18 demiştim ama değildi ve konuştuğumuz kişi yani fake olan dayı bana kendisini 17 olarak demişti WhatsApp bildirimlerim kapalıydı az önce açtığımda bir tokat bürosundan dava açılmıştı ve dönmezsem söyle bir süreç olduğunu söylüyordu, attığım fotoğraf ve konuşmalari gösterilip, sicile kadar gidebilecek bir olay olduğunu ve uzlaşmadan falan bahsediyordu ve ben çok korkuyorum yani suç bende ama beni de kandıran karşıdaki kişi şimdi ne olacak. Yaşım da 18 den küçük. Beni sosyal taciz, baskıdan dava dosyası hazırlamısti ama öyle bir şey yoktu karşımdaki bana alet atarmisin,yüz atarmisin gibisinden ,beni oyalıyordu benim hiçbir tehtid ile alakalı mesajım olmamamisti , dayı bana öyle bir sesli mesaj atınca mesajları silip engellemiştim sizce ne olur çok korkuyorum.