Neler Yeni

Sosyal taciz ve zorbalik ile suçlandım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Böyle bir adam varmış ama , gerçekten o mu bilmiyorum
Neyse ya düşünme boşver bişey olursa haberiniz olur senin bir şeyin yok kız zannettim bir anda gençlik hevesine kapıldım attım dersin sonradan pişman oldum dersin millet adam bicakliyor ifadesini alıp yolluyorlar sana bişey olmaz eğer gerçekse ama ben gerçek olduğunu düşünmüyorum şahsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Neyse ya düşünme boşver bişey olursa haberiniz olur senin bir şeyin yok kız zannettim bir anda gençlik hevesine kapıldım attım dersin sonradan pişman oldum dersin millet adam bicakliyor ifadesini alıp yolluyorlar sana bişey olmaz eğer gerçekse ama ben gerçek olduğunu düşünmüyorum şahsen
Teşekkürler yorumlariniz için

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Doğukan
tokatçı bunlar geçende arkadaşa bi farklısını yaptılar legal olmayan bi site üzerinden kumar oynamaya çalıştı para atmak için telegramdan iban atıcaz dediler siteye kaydolurken isim soyisim numara girdiğin için panelden oto buluyorlar çok basit şekilde eğer şu kadar şu kadar atmazsan bilgilerini dağıtırız falan demişler arkadaşta takmayıp engel atmış bu da farklı bi yöntem korkmayın piyasa zaten bunlarla dolu

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
olum bunlara kanmayın dolandırı bunlar varsa şikayeti gitsin polise sikayet etsin bu tür şeylerler insanları kandırıp para koparmaya çalısıyorlar..
Mesaj otomatik birleştirildi:

at numarayı da bence cekip atayım cok mereklılar madem görmeye..

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Arkadaşlar az önce birisi aradı ve bana sizi arayıp para isteyen bir avukat oldumu ,para gönderdiniz mı dedi. Hayır dedim ,siz kimsiniz dediğimde seni alakar etmez dedi bu neydi şimdi

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bu dolandırıclara inanan varsa elimde kelepir fiyata köprü var deniz manzaralı

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Arkadaşlar az önce birisi aradı ve bana sizi arayıp para isteyen bir avukat oldumu ,para gönderdiniz mı dedi. Hayır dedim ,siz kimsiniz dediğimde seni alakar etmez dedi bu neydi şimdi
Polis yada dedektif falan olabilir

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular