Neler Yeni

Yardım İhtiyacım olmadığı halde indirimli alışveriş yapıyorum!

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar zaten takıntılı bir insanım. Haddinden fazla düşünüyorum ve haddinden fazla sabırsızım. Bir indirim gördüğüm zaman hemen alıp kenara atiyorum. Birisi bir laf söyledimi asla içime atamıyorum. Bu indirim sevdasından nasıl vazgeçebilirim ? Bu arada zengin de değilim habire krediye giriyorum.
IMG_20220630_205017.jpg

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Keşke senin gibi olabilsem.
Karttaki param fazla olsaydı %100 senin gibi olurdum.
[Bu arada sebebi aslında indirimli aldığın için duyduğun zevk]

panizher

80+ Silver
Buben

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar zaten takıntılı bir insanım. Haddinden fazla düşünüyorum ve haddinden fazla sabırsızım. Bir indirim gördüğüm zaman hemen alıp kenara atiyorum. Birisi bir laf söyledimi asla içime atamıyorum. Bu indirim sevdasından nasıl vazgeçebilirim ? Bu arada zengin de değilim habire krediye giriyorum.
Alıntıyı görüntüle
İndirimle aldıklarını sat kenara atıcağına işe çevir madem fırsatında var :)

Emirz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Emir Eski
Bende de indirim gördükçe alma isteği çok oluşuyor ihtiyacım olmasa dahi ama sizinki çok ileri seviye hocam mezara götüreceksiniz 2 mouse + 1 kullandığın mouse desek 3 mouse :D

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam en başta ckribrahim'i yoksayın, daha sonra aldığınız ürünleri Sahibinden'den satmaya çalışıp ölücülerle uğraşırken kanser olun, olay büyük ölçüde çözülür inşallah

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Alıntıyı görüntüle
Kredi çekiyorsan iş sıkıntı.
Kendini dengemeye çalış.
Misal 5000TL aylık kazancın var diyelim 1000TL sini ayırdıysan o limiti geçme , extra 100 200TL max arttır ki daha fazla harcama olmasın.
Ben aerox 9 aldım ama 5 i almadım. Çünkü aerox 9 dan çok daha kötü kampanya idi, o yüzden ona para harcamak istemedim. Yani en iyi indirimde dengelemeye çalış sadece

WhoCares

80+ Gold
yalnız bu bir hastalık olabilir satın alma hastalığı dikkat et :kekw: yakında tlc kanalında felen çıkmayasın istifci diye

SadeceSeyf

80+ Gold
İndirimle aldıklarını sat kenara atıcağına işe çevir madem fırsatında var :)
Fırsatım yok hastalık sürekli foruma bakıyorum iş yerinde laf yemeye başladım çok. Takıntılı olduğumu bilip ellemiyorlar
Çok büyük bir indirim yoksa ihtiyacın olmadığı hade almak gereksiz.
Ben de bunun için açtım konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız bu bir hastalık olabilir satın alma hastalığı dikkat et :kekw: yakında tlc kanalında felen çıkmayasın istifci diye
İstifcilik değil ki isterse 10 sene orada dursun onu görünce mutlu oluyorum. Bilgisayar eşyalarından aşırı mutlu oluyorum

WhoCares

80+ Gold
Fırsatım yok hastalık sürekli foruma bakıyorum iş yerinde laf yemeye başladım çok. Takıntılı olduğumu bilip ellemiyorlar

Ben de bunun için açtım konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstifcilik değil ki isterse 10 sene orada dursun onu görünce mutlu oluyorum. Bilgisayar eşyalarından aşırı mutlu oluyorum
hocam o istifciliğe giriyor işte ihtiyacın olmadığı halde topluyon ne var ne yok :kekw: aman diyip ipin ucunu kaçırma sonra geri dönüşü çok zor ve sancılı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,634
Üyeler
167,347
Son üye
morfeusgt
Top Bottom