Yardım Ikeadaki bu ürünün muadilini nerden bulabilirim

Reaksiyon skoru
25
Bütçe
2000
PE915874.webp

arkadaşlar bu fotoğrafta gördüğünüz panolardan yaklaşık bana 3-4 adet lazım ikeadan almaya kalktığımda baya pahalıya gelecek bununla aynı delik çapında daha ucuz muadilini bulabilirmiyiz

Bu tip panoları dünyada ilk üreten bildiğim kadarıyla IKEA markası olduğu için IKEA harici bir yerden alacağın zaman çoğu zaman düşük kalite çakması oluyor ben açıkçası bulamadım bulduklarımda aşağıda linkini paylaştığım Trendyol ürünü gibi dandik olduğu için boşvermiştim

Ben temudan almıştım fakat delmelı değilde yapıstırmalı 1 senedır kullanıyorum fakat şuan ülkeye girişi varmı yokmu bilmiyorum bayadır temuyada girmiyorum açıkcası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve bendeki plsatık bu metal sanırım

Bu tip panoları dünyada ilk üreten bildiğim kadarıyla IKEA markası olduğu için IKEA harici bir yerden alacağın zaman çoğu zaman düşük kalite çakması oluyor ben açıkçası bulamadım bulduklarımda aşağıda linkini paylaştığım Trendyol ürünü gibi dandik olduğu için boşvermiştim

hocam ikeadan almaya karar verdim emsal ürünler dediğiniz gibi kalitesiz ve ek parçalar uyumlu değilmiş delik çaplarından dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,243
Üyeler
192,659
Son üye
Kneuw
Geri