Fiyatlara nereden baktınız?MSI B450M PRO-VDH MAX 3866mhz(OC) 1500tl
Asus TUF Gaming A520M-PLUS II 1300tl
sinerji bilgisayarMSI B550-A Pro Am4 Ddr4 4400(Oc) Hdmi Dp M.2 Usb3.2 Atx : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B550-A Pro Am4 Ddr4 4400(Oc) Hdmi Dp M.2 Usb3.2 Atx : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Fiyatlara nereden baktınız?
1. Anakart 789 lira
2. Anakart 988 lira
Kendin topla yerinden topluyorsanız yapmayın çok pahalı oluyor.sinerji bilgisayar
Kendim toplayacağım fakat 1500tl bandında güzel bi anakart arıyorum B550-A Pro iyi bi seçenek sanırımKendin topla yerinden topluyorsanız yapmayın çok pahalı oluyor.
hazır sistemler daha ucuz oluyor.Kendim toplayacağım fakat 1500tl bandında güzel bi anakart arıyorum B550-A Pro iyi bi seçenek sanırım
bi çok hazır sisteme baktım fakat aradığım şeyi bulamadım çoğu hazır sistemde anakart psu çöp modeller koyuyorlar ben ileriye dönük bi pc toplamak istiyorumhazır sistemler daha ucuz oluyor.
Dostum yanlış anlama da senin fahiş fiyata seçtiğin anakartlar da biraz çöp kategorisinde. Ya farklı sitelerden tek tek topla ya da bir hazır sistem üzerinden fahiş olmayacak şekilde güzel yükseltmeleri yap ama gidip de PC toplama sihirbazlarını sakın kullanma.bi çok hazır sisteme baktım fakat aradığım şeyi bulamadım çoğu hazır sistemde anakart psu çöp modeller koyuyorlar ben ileriye dönük bi pc toplamak istiyorum