Lisa Su
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 546
- İsim
- Can Uzay
Evet arkadaşlar, evimde kablolu olarak bağladığım 100mbps download 8mbps upload internet bağlantım var, ayrıca vodafone'un kampanyasından geçtiğim telefonda kullandığım (evde 30mbps download 30mbps upload veriyor) sınırsız internet paketim var. Kablolu olarak telefondan bilgisayara interneti bağlayabiliyorum. Özellikle upload hızının yüksek olması sebebiyle iki interneti birleştirip 130 download 38 uploada erişmek mümkün müdür? En azından 100download 30 uploada erişmek mümkün müdür?
Ağ ayarlarından iki etherneti seçip bağlantıları köprüle yaparak köprü oluşturdum ancak yine de 100/8 verdi speedtest sonucu.
güncelleme
Her iki bağlantı için de bağdaştırıcı ayarlarından - gelişmiş - arabirim ölçüsü 15 olarak ayarladım, download birleşti ama upload birleşmedi
Upload için önerileriniz var mı?
Ağ ayarlarından iki etherneti seçip bağlantıları köprüle yaparak köprü oluşturdum ancak yine de 100/8 verdi speedtest sonucu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncelleme
Her iki bağlantı için de bağdaştırıcı ayarlarından - gelişmiş - arabirim ölçüsü 15 olarak ayarladım, download birleşti ama upload birleşmedi
Upload için önerileriniz var mı?
Son düzenleme: