Iki güç kaynağı arasında kaldım yardım

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
4
MSI PSU MPG A850G ile Asus Tuf GAMING-850G arasında kaldım. fiyatları aynı 100tl fark var sadece. sizce hangisini tercih etmeliyim. nebi akgünün güç kaynağı rehberinde var bu iki güç kaynağı. asus B segment, MSI da A segment olarak geçiyor ama bileemdim. sizce hangisi alınmalı

MSI PSU MPG A850G ile Asus Tuf GAMING-850G arasında kaldım. fiyatları aynı 100tl fark var sadece. sizce hangisini tercih etmeliyim. nebi akgünün güç kaynağı rehberinde var bu iki güç kaynağı. asus B segment, MSI da A segment olarak geçiyor ama bileemdim. sizce hangisi alınmalı
MSI A850G almanızı öneririm. 1 yıldır kullanıyorum. ASUS'a göre fazladan 1 pcie güç çıkışı ve 16pin-2x8(6+2)pin güç kablosu var.

Asus’u bilmiyorum. 3 yıldır o modeli kullanıyorum. MSI tık demedi.

hepinize teşekkür ederim. ben de ilk başta msı modelni görmüştüm. bu gün asusun bu modelini görünce sorayım dedim. bence de msı bir tık daha iyi ve güvenli gibi geldi

İkiside fiyatını hak etmiyor. TUF'un regulasyon performansı iyi değil. Ondan dolayı B tier'de.

hocam yeni tip sarı uçlu kablolarının pin erime problemi var diyorlar böyle bişey yaşadınız mı
Hayır yaşamadım, duymadım da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri