Neler Yeni

iki hazır sistem hangisi sizce?

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
pardon ya alttaki yaziyi gormedim ozellestirmeyi tamam rtx olani al
seni benim fikrime getirmeye calısmıyorum yanlıs anlama ben yeterince bosluk bırakamadım sanırım sadece özelleştirmeler de var özelleştirilmiş halinin fiyatı ikiside ondan diyorum ona göre fikrini söylersen saygı duyarım karsıtta olsa sadece ben yanlıslıgı düzeltiyim dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalitesiz derken ?
kalitesiz degil ama ürünler olarak daha bilinmedik markalar diyeyim palit inno3d biizm ülkede yeniler yine bi yanlıs anlasılma :D

Konu sahibi özelleştirerek alıcak ona niye bakmıyorsun ?
ben acıklayamadım sagol yinede

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
seni benim fikrime getirmeye calısmıyorum yanlıs anlama ben yeterince bosluk bırakamadım sanırım sadece özelleştirmeler de var özelleştirilmiş halinin fiyatı ikiside ondan diyorum ona göre fikrini söylersen saygı duyarım karsıtta olsa sadece ben yanlıslıgı düzeltiyim dedim

kalitesiz degil ama ürünler olarak daha bilinmedik markalar diyeyim palit inno3d biizm ülkede yeniler yine bi yanlıs anlasılma :D
ozellestirmeyi gorsem bu kadar yazmazdim no problem

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
tabii ki RTX 2060, dlss teknolojisi gittikçe gelişiyor yarın öbürgün bilgisayarın oyunu açamadığı zaman dlss i açıp keyfine bakıcaksın.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
tabii ki RTX 2060, dlss teknolojisi gittikçe gelişiyor yarın öbürgün bilgisayarın oyunu açamadığı zaman dlss i açıp keyfine bakıcaksın.
bende öyle düsünüyorum.

dlss icin rtx in markasının palit olması bişeyi degistirmez deme ya da ray tracing teknolojisi icin rtx 2060 olması yeterli?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,358
Üyeler
163,650
Son üye
AlfredoBan
Top Bottom