sarı site kullanArkadaşlar x ve y kişisi birbirine aynı anda kargo gönderecek. Diyelim kargoyu gönderdiler x veya y kişisi gönderdiği kargoyu iptal edebilir mi yani katakulle işi olur mu
Gardırpos 60 tl komisyon + ürün fiyatının %5 isahibinden param güvende ya da dolap gardrops tarzı uygulamalardan yollarsanız sorun olmaz hem de daha ucuza gelir en ucuz gardrops sanırım şu an
Takas yapacağız ama maddi değeri bir hayli yüksek takassahibinden param güvende ya da dolap gardrops tarzı uygulamalardan yollarsanız sorun olmaz hem de daha ucuza gelir en ucuz gardrops sanırım şu an
Ürünün %5 fiyatı 2-2.5 bin yapıyorGardırpos 60 tl komisyon + ürün fiyatının %5 i
Dolap fiyatq göre komisyon + 40 tl kargo
Takas yapacağız sarı site satış yapıyorsarı site kullan
1k, 2k çok fazla koymayabilir de çok pahalı bir takasa giriyorsan ya yüz yüze ortak bir noktada buluşun ya da başka şehirlerdeyseniz varsa o şehirde yaşayan bir tanıdığını gönderip takas yaptır. bu zamanda kimseye güven olmuyorTakas yapacağız ama maddi değeri bir hayli yüksek takas
fiyat yüksekse bilemedim 1k altı takas yapmıştım ben gardrops üzerinden ben ilanı açtım karşı taraf da açtı aynı fiyatta daha sonra kargo elime ulaşınca sorun yoktu onayladım o da onayladı sonrasında parayı bankaya çektimTakas yapacağız ama maddi değeri bir hayli yüksek takas
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünün %5 fiyatı 2-2.5 bin yapıyor
Takas yapacağız sarı site satış yapıyor
1k, 2k çok fazla koymayabilir de çok pahalı bir takasa giriyorsan ya yüz yüze ortak bir noktada buluşun ya da başka şehirlerdeyseniz varsa o şehirde yaşayan bir tanıdığını gönderip takas yaptır. bu zamanda kimseye güven olmuyor
Maddi değeri 10 tl olarak girin hocam ne diyim pahalı ürün ise ortada bir yerde buluşun.
Çok uzağız birbirimize malların değeri 40 bin civarıfiyat yüksekse bilemedim 1k altı takas yapmıştım ben gardrops üzerinden ben ilanı açtım karşı taraf da açtı aynı fiyatta daha sonra kargo elime ulaşınca sorun yoktu onayladım o da onayladı sonrasında parayı bankaya çektim
Ondan korkuyorum böyle bişe olabilir miKargoyu geri çağırsa geçmiş olsun.
40k çok hocam ben riske atmamÇok uzağız birbirimize malların değeri 40 bin civarı
Ondan korkuyorum böyle bişe olabilir mi