çıkarız link var mıNumlocklu için en az 1500 TL'ye çıkmak gerek.
çıkarız link var mıNumlocklu için en az 1500 TL'ye çıkmak gerek.
çıkarız link var mı
önerdiğin klavyeleri, önerme şeklini ve önerme sebeplerini söylemeni çok beğendim. az sesli, veya sessiz low profile bi öneri de yapar mısın 1000tl altı
Akko Creamy Yellow switch kullanıyor çok kaliteli canavar gibi bir switch'tir. Sesi dünyalar tatlısı ayrıca kullandığı mataryel ve keycap kalitesi üst düzey. Epomaker'in alt markası zaten. Bu da sesini dinlemeniz için:
Bende bide gri pudding keycaps var cuk oturur buna Ama klavye çok.İki klavye de çok kötü alınmaz. Lütfen prime ile şu klavyeyi 650 TL'ye al ve gerçek kaliteli bir şey kullan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soruların varsa cevaplarım
Bu klavyede ışık yok yav Pudding olsa ne olur olmasa ne olurBende bide gri pudding keycaps var cuk oturur buna Ama klavye çok.
RGB yok mu ? RGB olcak yoksa olmaz. Altına LED döşerim yine RGB yaparım onuBu klavyede ışık yok yav Pudding olsa ne olur olmasa ne olur
Hocam klavye hakkında bilgili gibisiniz yellow switch klavye arıyorum bende öneriniz varmı acabaİki klavye de çok kötü alınmaz. Lütfen prime ile şu klavyeyi 650 TL'ye al ve gerçek kaliteli bir şey kullan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soruların varsa cevaplarım
Kemove k68 en ucuzu 1300 TL'ye geliyor.Hocam klavye hakkında bilgili gibisiniz yellow switch klavye arıyorum bende öneriniz varmı acaba
Mizar mz60 yellow switch satıyorum hocam sıfır ürün ilgilenirseniz konuşalım.Hocam klavye hakkında bilgili gibisiniz yellow switch klavye arıyorum bende öneriniz varmı acaba
hangisini almaya karar verdiniz bende arayış içindeyimVOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RED SWİTCH OLSUN İSTİYORUM